Carhartt wenst je een warme winter op het werk

Voor de fans van het werkkleding merk heeft Carhartt dit jaar een decoratieve Christmas Stocking in de collectie. Gemaakt van de originele firm duckstof. De kerstsok is leuk om cadeaus in te stoppen, zoals een gebreide muts, gevoerde werksokken of een stoer geblokt shirt-jack. Nuttige cadeaus waar je het warm van krijgt op je werk.

Goedgemutste Carhartt Beanie
De rood-witte Carhartt Beanie met omslag en pompon is het perfecte cadeau voor warme oren. Lekker vrolijk en opvallend tijdens de donkere, winterse dagen. Het warme ribbreisel heeft goedgemutste kerstkleuren, maar is zeker ook geschikt om na de feestdagen te dragen. Adviesprijs € 29,95. 

Warme Thermosokken
Met sherpa gevoerde, geïsoleerde Carhartt sokken houden je voeten comfortabel en warm in ijskoude omstandigheden. Ze zijn ademend en bieden volledige zachte bescherming. Verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. Adviesprijs € 14,95.

Stoer geblokt Shirt-Jack
Het Carhartt Shirt-Jack voor mannen is warm genoeg om te dragen als jack op koudere dagen. Het is gemaakt van zware flanel, heeft een dikke sherpa fleece voering op het lichaam en een gladde gewatteerde voering in de mouwen. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam een tuin aanlegt of een appartement in Den Bosch schildert, deze werkkleding houdt je warm! Dit stoere shirt-jack wordt geleverd met handwarmerzakken en twee borstzakken met drukknoopsluiting voor je portemonnee of sleutels. Adviesprijs € 109,95.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.