Leuk voor jezelf of als cadeau, de nieuwe Steam Waverz

Angeliek Caelen presenteert haar nieuwste Steam Waverz. Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje koffie en thee een feestje maakt.

Leg deze Steam Waverz op een gevulde theekop en plotseling fietsen de dames sámen door het kleurrijke landschap. Bedank een vriendin met dit lifestyle cadeau voor de mooie tijd dat jullie al samen door het leven reizen. Een gelegenheid om met een kop thee fijne herinneringen op te halen. Of nodig een vriendin uit voor een fietstochtje. Verras een vriendin bij de thee of verras een vriendin met een Steam Waverz in de brievenbus. De Steam Waverz verzend je makkelijk als cadeau in een envelop.

Het kunstwerkje is in 2 kleurvarianten uitgevoerd. Inmiddels bestaat de collectie uit vele prachtige designs. Zo is er voor iedereen een toepasselijke Steam Waverz. Steam Waverz worden met aandacht ontworpen en daarbij hoort ook liefde het milieu. De Waverz zijn herbruikbaar en worden verpakt in biofolie zakjes. De productie en assemblage worden gedaan in Nederland.

Twin Waverz (2-pak): € 2,75
Twin Waverz met envelop: € 2,99
Steam Waverz cadeauverpakking (10-pak): € 10,90

Meer weten? Check Steamwaverz.nl

Het bericht Leuk voor jezelf of als cadeau, de nieuwe Steam Waverz verscheen eerst op Theegek.nl.