Draadloze stofzuiger mét zak, voor legen zonder stofwolk

De nieuwe Swirl® Quinyo® is de eerste en enige draadloze stofzuiger met zelfsluitende zak. Hij combineert al het goede in één apparaat. Zoals het gemak van draadloos stofzuigen met veel bewegingsvrijheid en formidabele zuigkracht. Daarnaast leegt u het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Dat is te danken aan de zelfsluitende stofzuigerzak Swirl® EasyBag. U trekt aan de hendel, de EasyBag sluit zich, u verwijdert hem zonder stofwolk en klaar. Voor iedereen die draadloos, moeiteloos en stofloos wil stofzuigen.

Veel consumenten vinden het een minpunt van stofzuigers zonder zak dat er een stofwolk ontstaat als ze hem legen. Daarnaast vinden ze het niet fijn dat ze het vuil zien zitten in het doorzichtige reservoir en dat ze dat met de hand moeten schoonmaken. Swirl® Quinyo® lost dit slim op met de EasyBag. U hoeft de zak niet eens met uw hand aan te raken en u hoeft niet te bukken als u de stofzuiger leegt.

Feel-good hygiëne
Een ander groot voordeel van de Swirl® Quinyo® is de verwisselbare batterij. Beschikt u over een tweede batterij dan kunt u de lege batterij in één klik verwisselen voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kunt u beide batterijen opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de batterij die in de stofzuiger zit. Hiermee kunt u het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken.

De Swirl® Quinyo® kan in één klik omgebouwd worden van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De elektronische motor is erg stil en heeft een hoog vermogen voor maximale zuigkracht en een lange levensduur. Conclusie: de nieuwe Swirl® Quinyo® staat garant voor moeiteloos stofzuigen en stofvrij legen. Ofwel voor meer feel-good hygiëne.

Informatie
De Swirl® Quinyo® is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en e-commerce platformen. Ga naar www.swirl.be voor meer informatie. De aanbevolen niet-bindende verkoopprijs is tussen € 449 en € 549, afhankelijk van de gekozen versie.