Kom jij ook naar de jaarlijkse thee beurs?

Het grootste evenement voor theeliefhebbers gaat dit jaar weer van start, de theebeurs! Proef duizenden soorten thee, doe mee aan leuke activiteiten en luister naar gastsprekers. Kortom een geweldige dag vol thee en plezier. De ideale plek om inkopen te doen voor jouw thee voorraad en naar huis te gaan met talloze goodies zoals leuke thee accessoires maar ook praktische producten zoals een notitieboek met logo van het theemerk. 

Zelf naar de theebeurs

Verkoop jij thee of werk je voor een groot thee bedrijf? Wordt dan exploitant en deel jouw assortiment met duizenden potentiële klanten! Dit is namelijk de ideale plek om in contact te komen met particulieren maar natuurlijk ook grote resellers. De ideale plek dus om te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de theewereld. 

Het is natuurlijk wel belangrijk om goed voorbereid naar de beurs te komen. Zo moet je natuurlijk een staanplaats kopen voor op de beurs die vervolgens ook weer moet worden aangekleed met het nodige presentatiemateriaal. Een beurswand, rollup banner en flyers zijn veel voorkomende attributen waarmee jij gemakkelijk een professioneel ogende stand neer kan zetten. 

Het uiterlijk van de stand is veel bepalend omdat dit de eerste indruk van mensen over jouw onderneming bepaalt. Ziet alles er professioneel en gelikt uit zullen mensen sneller denken dat de producten die jij verkoopt van goede en hoge kwaliteit zijn. 

Trends in thee

De laatste jaren hebben we veel verschillende trends gezien op het gebied van thee met veel nieuwe soorten zoals Oolong thee, hennep thee en de grootste favoriet die de laatste jaren veel populariteit heeft vergaat is natuurlijk de matcha thee. De matcha thee afkomstig uit Japan zie je tegenwoordig steeds meer terugkomen in het thee assortiment van restaurants, koffietentjes maar ook zeker bij de mensen thuis. 

Als we kijken naar de populariteit van theesoorten, springt de groei in vraag naar kruiden- en groene thee er vooral tussenuit. Onderzoekers denken dat deze enorme groei in populariteit te verklaren is vanwege de medicinale werking van de theesoorten. Zo staat groene thee bekend om het feit dat het bijdraagt aan een vermindert risico op: hart- en vaatziekten, kanker en een te hoge bloeddruk.

Thee workshop

Lukt het jou niet om aanwezig te zijn bij de theebeurs en wil je toch op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van thee? Met een thee workshop, -cursus of -proeverij krijg je alles te horen, zien en proeven over de meest heerlijke theesoorten en de laatste trends op dit gebied. Het perfecte uitje voor met familie, vrienden of vriendinnen. Geniet een dag lang van de meest heerlijke theesoorten onder het genot van een lekker hapje op prachtige locaties.

Het bericht Kom jij ook naar de jaarlijkse thee beurs? verscheen eerst op Theegek.nl.