Hot Damn! koffie, het huismerk van Gorillas

Vandaag lanceert Gorillas haar eigen koffie: Hot Damn!. Koffiefans kunnen hiermee hun hart ophalen: dit is koffie van de beste kwaliteit. Hot Damn! is het tweede eigen merk product dat op de markt wordt gebracht, na het goed ontvangen <start-up beer>. Zowel de koffie als het bier wordt nu binnen slechts enkele minuten aan de deur van de klant geleverd.

Met gecertificeerde Rainforest Alliance koffiebonen, afkomstig van premium leveranciers in Brazilië en Colombia, wil Hot Damn! de consument koffiespecialiteiten bieden met een fijn en evenwichtig aroma.

Hot Damn! bestaat uit zeven eco-bewuste producten voor een eersteklas koffie-ervarinig. Zo zijn er de recycleerbare koffiepads die thuis kunnen worden gecomposteerd en voor de bewuste thuisbarista plantaardige melk op basis van haver waarvan de verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede melk verpakkingen. Daarnaast zijn er ook recycleerbare koffiebekers beschikbaar.

Zoals bij alle lopende activiteiten van Gorillas, speelt duurzaamheid bij “Hot Damn!” een belangrijke rol. De koffiepads van “Hot Damn!” zijn recyclebaar en ook zijn de verpakkingen van de haverdrank gemaakt van gerecyclede melk verpakkingen. Daarnaast zijn er ook herbruikbare koffiebekers beschikbaar.

Binnenkort zullen nog meer eigen merken beschikbaar zijn in de Gorillas app. Elk van de Gorillas eigen merken zal een andere focus hebben, gedreven door de Gorillas waarden en met een focus op de creatie van een sterke, gedurfde en authentieke merkbeleving. In de zomer zullen in totaal zo’n 50 Gorillas producten, verdeeld over 11 productcategorieën, beschikbaar zijn in de Gorillas app.

Het bericht Hot Damn! koffie, het huismerk van Gorillas verscheen eerst op Koffiegek.nl.