Zo wordt je kerstbrunch extra feestelijk

Een kerstbrunch wordt extra feestelijk met versgebakken muffins en een mooi gedekte tafel. Bijvoorbeeld met het elegant vormgegeven koffie- en theeservies van Point-Virgule. De muffins lukken altijd met de fijne bakvorm met dubbele anti-aanbaklaag. Verse koffie of thee serveer je met de French Press Cafetière en de gezellige theepotje met infuser. Dankzij het handige draaiplateau is er voor iedereen aan tafel een lekker stukje Franse of plantaardige kaas.

Bakvorm voor muffins met anti-aanbaklaag
Feestelijke muffins maak je deze Kerst eenvoudig met de bakvorm van Point-Virgule. Dankzij de dubbele anti-aanbaklaag komen de muffins als vanzelf los en glijden er zo uit. De bakvorm is gemaakt van massief carbonstaal dat niet vervormt en de warmte optimaal verdeelt. Verkrijgbaar in twee formaten: voor 6 of 12 muffins.

Draaiplateau voor kaas en hapjes
Het draaiplateau van Point-Virgule is ideaal voor het serveren van kaas, tapas, dim sum en andere borrelhapjes. Iedereen aan tafel kan het plateau draaien om te nemen wat hij wil. Het draaiplateau is gemaakt van FSC-gecertificeerd bamboe en heeft een doorsnede van 35 cm.

French Press Cafetière
Met de nieuwe French Press Cafetière van Point-Virgule maak je heerlijke koffie. Deze manier van koffiezetten geeft je koffie extra body en textuur. Het liefst gebruik je hiervoor koffie met een grove maling. Deze laat je vier minuten trekken voordat je het filter naar beneden drukt. Je kunt zelf spelen met de dosering om zo je favoriete kopje koffie te zetten.

Theepot van glas met infuser
Nieuw van Point-Virgule, speciaal voor de theegek, is ook de theepot van glas met infuser. Hiermee maak je snel een verse pot thee. Je doet de gewenste hoeveelheid losse thee in de infuser en giet vervolgens heet water in de theepot. Na het intrekken van de thee, blijven de theeblaadjes in de infuser. De infuser is uitneembaar en makkelijk schoon te spoelen.

Informatie
De collectie van Point-Virgule is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.