Kies één goed voornemen en de rest gaat vanzelf: ga hardlopen

Beperk je lijst van goede voornemens tot één enkele missie: ga hardlopen. En kijk wat er gebeurt in het nieuwe jaar, het brengt je een zee aan positiviteit. Je bouwt conditie op en verliest ook nog wat kilo’s. Je gaat haast als vanzelf gezonder eten. Daarnaast ontdek je hoe mooi de natuur is in je omgeving. Het is ook een moment om nieuwe muziek te ontdekken op je oortjes. Of om samen met andere lopers op pad te gaan. En wetenschappelijk bewezen: je wordt er een blijer mens van. Ga dus hardlopen.

Het is wel belangrijk om je goed voor te bereiden. Download een goed trainingsschema en bouw je conditie en spierkracht langzaam op. Vraag om advies in de hardloopwinkel en kies voor een hardloopschoen die goed bij je past. Zoals de Mizuno Wave Rider 25, de 25ste versie van de hardloopschoen waar honderdduizenden hardlopers hun weg op hebben gevonden. Een schoen met extra veerkracht, stabiliteit en energieteruggave dankzij de innovatieve kunststof Waveplaat.

Stel doelen
Stel jezelf ook doelen om gemotiveerd te blijven. Doe mee aan hardloopevents zoals de Groet uit Schoorl Run op 13 februari 2022. Ga voor informatie naar www.groetuitschoorlrun.nl. De inschrijving is al geopend. 

De ultralichte Wave Rider 25 staat garant voor uitstekende hardloopprestaties. Het is een neutrale schoen die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Op de verharde weg heeft hij een fijne, soepele afwikkeling en in het bos geeft hij veel stabiliteit en comfort. Door zijn veelzijdigheid is de Wave Rider sinds de lancering in 1997 uitgegroeid tot een klassieker en geliefd bij veel fervente hardlopers.

Perfecte pasvorm
Bij de Wave Rider bestaat de gehele zool uit het responsieve MIZUNO ENERZY. De slijtzool bestaat uit een combinatie van geblazen rubber in de voorvoet en X10 carbonrubber in de buitenzijde van de hak voor meer slijtvastheid. De Wave Rider 25 heeft een fijne instap en sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. Het bovenwerk maakt gebruik van een half vastgezette tongconstructie voor extra comfort. De tong wordt op zijn plek gehouden dankzij stretchy binnenmateriaal. De nauw aansluitende hielkap maakt de pasvorm perfect.

Heel veel succes met je goede voornemen, blijf gezond en zorg goed voor jezelf. Ben je niet zo’n hardloper? Ga dan wandelen, wielrennen of neem eens een mountainbike clinic 🙂

Informatie
De Mizuno Wave Rider 25 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Het bericht Kies één goed voornemen en de rest gaat vanzelf: ga hardlopen verscheen eerst op Beleef.nl.