Outdoorjas voor vier-seizoenen-in-een-dag

Het nieuwe Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket van Haglöfs kun je op drie manieren dragen. Alleen de buitenjas, alleen het binnenjack of beide stukken gecombineerd tot een waterdicht, warm outdoor jacket. Op deze manier heb je voor elk weertype de perfecte keuze. Ideaal mocht je vier-seizoenen-in-een-dag treffen of wisselende omstandigheden tijdens een meerdaagse outdoortocht.

De buitenjas van de multifunctionele Älv is gemaakt van 2-laags Gore-Tex en houdt je gegarandeerd droog. Hij is voorzien van een verstelbare capuchon, manchetten en een onderzoom. Het uitritsbare binnenjack is geïsoleerd met RDS-gecertificeerd 600 CUIN fillpower dons en houdt je goed warm onder de koudste omstandigheden. Dankzij de soepele materialen geeft het Älv Jacket als geheel veel bewegingsvrijheid. Zowel de buiten- als binnenjas is voorzien van comfortabele steekzakken.

Het stijlvolle jack is gemaakt van gerecyclede en bluesign goedgekeurde stof: sterk en slijtvast met een perfecte balans in zachtheid en duurzaamheid. Perfect voor wandelaars die meerdaagse trekkingtochten maken waarbij je graag warm en droog wilt volbrengen.

Informatie
De Haglöfs Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 500. Informatie: www.haglofs.com.