Zo beleef je optimaal je badkamer

We hebben de trends van het moment onder de badkamers even op een rijtje voor je gezet zodat jij jouw badkamer optimaal kan beleven.

De toilet trends van nu
De eerste trends onder de toiletten is de ‘soft close toiletzitting’. Iedereen laat de deksel van de wc wel eens te hard  op het toilet vallen. Hier kan de toiletpot behoorlijk door beschadigen. Maar dit is verleden tijd door de nieuwe tren: een soft close toiletzitting. Het woord zegt het eigenlijk al, maar dit is een systeem waardoor de zitting en de deksel tegelijk naar beneden gaan. Daarnaast is één van de nieuwe trends ‘een toilet met waterspoeling’. Dit houdt in dat jouw edele delen met water worden gereinigd na jouw toiletbeurt. De waterstraal heeft een warme en aangename temperatuur waardoor je veel gereinigd wordt. Het toiletsysteem heeft een föhn functie waarmee je droog wordt geföhnd na het spoelen met water. Hierdoor is het gebruik van toiletpapier dus minder of eigenlijk niet meer nodig. Dit een betere reiniging, maar  ook gelijk een stuk hygiënischer omdat je je handen niet meer hoeft te gebruiken. Een stuk schoner dus!

De wastafel trends van nu
Natuursteen! We kunnen er niet meer omheen, dit is dé trend onder de wastafels. Vaak is dit in combinatie met marmer. Maar dit kan ook in combinatie zijn met een andere soort natuursteen. Ook zien we bijzondere tegels vaak terugkomen als nieuwe trend. Tegels zijn één van de basiselementen in de badkamer. De keuze in het assortiment van  tegels is al lang groot, maar sinds kort is dit nog alleen maar groter geworden. De visgraat tegels zijn helemaal ‘ hot’ op dit moment, maar ook de hexagon tegels (zeshoekige tegels) zijn erg populair. Daarnaast zie je ook steeds meer tegels met reliëf en “optische” 3 in de badkamers verschijnen.

Grote badkamerspiegels
De grote badkamerspiegels zijn ook helemaal de trend van het moment. Meestal dan in een ronde vorm. Opvallend is dat ze steeds groter worden. Het is een echte  eye-catcher en ook handig zodat je jouw hele outfit kan bewonderen! Daarnaast kan je makkelijk met meerdere personen naast elkaar gebruik van de spiegel maken.

De regendouche met handdouche
De regendouche met losse handdouche is een hele populaire op dit moment. Dit is erg handig omdat je lekker tot rust kan komen onder de brede straal van de regendouche. Ook kan je gebruik maken van de handdouche om bijvoorbeeld je haar mee uit te spoelen na het wassen.

Het bericht Zo beleef je optimaal je badkamer verscheen eerst op Beleef.nl.