Verwen de vogels, vlinders en insecten in je tuin

Een bijenhotel, vogelhuisje en vlinderhotel: met de nieuwe Biodiversity Hive serie van Capi krijgt je tuin vleugeltjes. Letterlijk en figuurlijk. De collectie is modulair opgebouwd, de zeskanten huisjes klik je eenvoudig aan elkaar. Zo bouw je naar eigen inzicht een mooie wand in bijenkorfvorm op je balkon of in je tuin. Er is ook een pindakaashuisje, plantenbakje en waterbakje om het bouwwerk compleet te maken.

Biodiversiteit speelt een grote rol in ons leven, een groene levensstijl wordt steeds belangrijker. Met de inrichting van je balkon of bij het maken van je tuin ontwerp kan je een goede bijdrage leveren. De Hive-serie zorgt ervoor dat vogels en insecten volop ruimte krijgen. Zo geniet je het hele jaar door van veel nuttige diertjes die je tuin bevolken.

Spelregels van de natuur
Let op: vogels en insecten mixen niet goed met elkaar. Je kunt het beste een vogelwand en een aparte insectenwand maken. Ook vogelhuisjes met een verschillende ingang moeten twee meter van elkaar worden opgehangen. De natuur heeft zo haar eigen spelregels en dat is vanzelfsprekend heel mooi.

Informatie
De Biodiversity Hive-lijn bestaat uit een vlinderhotel, een bijenhotel, twee vogelhuisjes, een plantenbakje, een pindakaashuisje en een waterbakje. De collectie is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 14,95 per onderdeel. Ga voor verkooppunten naar www.capi-europe.com.

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 25 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.

Het bericht Verwen de vogels, vlinders en insecten in je tuin verscheen eerst op Beleef.nl.