Melitta belooft stevig en fluwelig melkschuim

Goed nieuws voor de misschien iets minder talentvolle thuisbarista’s onder ons ­čśë De nieuwe Melitta┬« Latticia┬« OT is voorzien van een innovatief melkschuimsysteem: LATTEperfection. De dubbele melkopschuiming geeft een stevig en fluwelig melkschuim met een fijne structuur (microschuim) zonder grote luchtbellen. De melk is ook perfect op temperatuur, rond de 70┬░C. Zo maak je thuis een authentieke cappuccino zoals je die in je favoriete koffiebar drinkt. Dankzij de One Touch-bediening selecteer je met ├ę├ęn toets eenvoudig de gewenste koffiespecialiteit.

De volautomatische koffiemachine van Melitta is compact en heeft een strak, modern design. Heb je zin in een caf├ę cr├Ęme, cappuccino of latte macchiato? Met de handige One Touch-functie met gekleurde fototoetsen bereid je met ├ę├ęn druk op de knop je favoriete koffie.

Stil en flexibel
De Melitta® Latticia® OT heeft een superstille, stalen molen die de koffiebonen snel en geluidsarm maalt. Het geïntegreerde XL-bonenreservoir heeft een inhoud van 250 gram. Ook het XL-waterreservoir van 1,5 liter is dermate groot dat je er niet voortdurend hoeft aan te denken om het bij te vullen.

Koffie? Melk? Schuim? Wat was ook alweer de volgorde? Het slimme Italian Preparation Process van de Latticia voegt de ingredi├źnten in de juiste volgorde samen. De sterkte van de koffie kan je geheel volgens persoonlijke voorkeur instellen, van mild tot medium tot sterk. De hoeveelheid koffie kun je met een draaiknop traploos instellen net als de maalgraad.

Reiniging en onderhoud
Voor een optimale bereiding is reiniging en onderhoud van fundamenteel belang. Dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma zie je op het display wanneer de koffiemachine aan een beurt toe is. Het Melitta┬« Pro Aqua-filterpatroon voorkomt kalkafzetting in het watercircuit. Ook de reinigingsfunctie van het melksysteem is bijzonder handig en hygi├źnisch.

Informatie
Melitta┬« Latticia┬« OT is verkrijgbaar in de kleur zwart. Consumentenadviesprijs ÔéČ 599. Kijk voor meer informatie op┬áwww.melitta.nl.

Het bericht Melitta belooft stevig en fluwelig melkschuim verscheen eerst op Beleef.nl.