Nespresso introduceert 9 nieuwe koffiecapsules voor het Vertuo-systeem #nespresso

Nespresso introduceert vanaf vandaag maar liefst 9 nieuwe koffiecapsules voor het Vertuo-systeem. Dit alles om gepassioneerde thuisbarista’s de kans te geven zelf de lekkerste koffie te maken vanuit huis. Na een jaar waarin de thuisconsumptie van koffie flink is toegenomen, heeft de koffieliefhebber meer behoefte gekregen aan een kwalitatieve koffie vanuit huis, net zoals ze dat gewend zijn buiten de deur. Het vernieuwde en uitgebreide Vertuo-menu van Nespresso is geïnspireerd op lokale koffiebars. Koffieliefhebbers kunnen hiermee zelf een type, stijl en grootte van de koffie kiezen die past bij hun eigen voorkeur en smaak. Natuurlijk wordt bij het Vertuo-systeem de hoge Nespresso-kwaliteit in elk kopje gegarandeerd.

Nespresso Vertuo voor iedere smaak

Het uitgebreide Vertuo-menu bestaat uit 35 verschillende melanges, een voor elke smaak en gelegenheid. Van intense espresso’s (40ml) en dubbele espresso’s (80ml), tot verschillende soorten koffies (150-230ml). Van single origin, ijskoffie tot gearomatiseerde opties. Liever je koffiemomentje delen met je geliefden? Dat kan nu met de Carafe Pour-Over Style (535ml), geserveerd in een stijlvolle karaf. Het Vertuo-systeem van Nespresso heeft het allemaal!

Ontdek 9 nieuwe smaken
De koffiespecialisten van Nespresso hebben 9 gloednieuwe melanges ontwikkeld, waaronder een Master Origin. De selectie van de steeds ambitieuzere thuisbarista’s wordt hiermee dus flink aangevuld:

Nespresso Il Caffè 40ml
Il Caffè geeft je het klassieke Italiaanse espresso gevoel. Het is een spicy combinatie van een elegante en fluweelzachte smaak, maar ook proef je geroosterde graanaroma’s terug. De tinten van hout en cacao zorgen voor een rijk karakter in je CaffèIntensiteit 11 uit 11.

Nespresso Orafio 40ml
Een blend van Latijns-Amerikaanse Arabica’s en een vleugje Robusta brengen de tonen van granen en karamel in balans. De Orafio espresso heeft een licht aroma, een lage bitterheid en een vleugje zuurheid, kortom de perfecte balans. Intensiteit 6 uit 11.

Nespresso Toccanto 40ml
Toccanto is een espressokoffie die barst van de intense, gekonfijte fruittonen. Deze espresso is een bloemige melange van Latijns-Amerikaanse Arabica’s, met daarnaast ook tonen van geroosterd brood. Intensiteit 5 uit 11.

Nespresso Altissio Decaffeinato 40ml
Dit is een volle, romige en cafeïnevrije espresso van intens gebrande Latijns-Amerikaanse Arabica’s. Deze Vertuo koffie heeft een dikke en fluweelzachte crema van geroosterde noten. Intensiteit 9 uit 11.

Nespresso Double Espresso Dolce 80ml
Een zachte double-shot gemaakt van een melange van Latijns-Amerikaanse Arabica’s en Oegandese Robusta. Dit zorgt voor een fijne combinatie tussen zoetig, moutige maar ook geroosterde graantonen. Het resultaat hiervan is een ronde en evenwichtige kop met een lichte smaak van fruit. Intensiteit 5 uit 11.

Nespresso Inizio 150ml
Keer terug naar dat relaxte zondag gevoel met deze heerlijke melange van Oost-Afrikaanse Arabica’s vol rijke geroosterde graantonen en wilde bloemige noten. Intensiteit 4 uit 11.

Nespresso Fortado Decaffeinato 150ml
De meest intense koffie in het formaat Gran Lungo (150 ml) is er nu ook cafeïnevrij, maar uiteraard nog steeds met alle kracht van zijn uitgesproken karakter. Ook proef je tonen van noten, cacao en haver. Intensiteit 8 uit 11.

Nespresso Melozio Decaffeinato 230ml
Melozio Decaffeinato is zacht en evenwichtig. Dit is de cafeïnevrije versie van een mix van Latijns-Amerikaanse Arabica’s, met heerlijke zachte tonen van granen en honing. Intensiteit 6 uit 11.

Nespresso Carafe Pour-Over Style Mild 535ml
Een milde branding van zachte Latijns-Amerikaanse Arabica geeft de Carafe Pour-Over Style Mild een zachte, zoete smaak van karamelnoten. Deze capsule is alleen verkrijgbaar voor Vertuo Next machines.

Het bericht Nespresso introduceert 9 nieuwe koffiecapsules voor het Vertuo-systeem #nespresso verscheen eerst op Koffiegek.nl.