100 jaar HARIO Pop-Up Store

HARIO, de Japanse fabrikant van specialty koffie & thee producten, bestaat dit jaar 100 jaar! Om dit te vieren, hebben we de handen ineen geslagen met één van de oudste specialty koffie branders van Nederland, Brandmeester’s, en hebben wij afgelopen vrijdag een pop-up store geopend in hartje Amsterdam.

Waar?
Brandmeester’s
Van Baerlestraat 13, Amsterdam

Wanneer?
Van 3 september tot en met 31 oktober 2021

Tijdens het HARIO Pop-Up Store event kunnen bezoekers HARIO koffie en thee bestellen, HARIO producten kopen, demonstraties zien, HARIO goodies winnen, meer te weten komen over de geschiedenis van HARIO, én koffie- en thee tips krijgen van de experts van HARIO en Brandmeester’s!

Bezoekers kunnen prijzen winnen met hun aankopen, en ook kunnen thuisbarista’s online en in de winkel meedoen aan vele giveaways! Volg de @HARIOEurope, @HARIONederland, @Brandmeesters en @BrandmeestersAmsterdam Instagram accounts om mee te doen en om op de hoogte te blijven!

Sinds 1921 heeft HARIO zich toegewijd aan het maken van producten van hoge kwaliteit. Van origine is HARIO een fabrikant van hittebestendig glas, maar tegenwoordig zijn we vooral bekend van koffie-, thee- en keukenproducten, alsmede items for huisdieren en laboratoriuminstrumenten. In 2005 lanceerden we de V60 koffiedripper, die gelijk de wereld veroverde en geliefd wordt gebruikt door zowel professionals als hobbyisten.

Het bericht 100 jaar HARIO Pop-Up Store verscheen eerst op Koffiegek.nl.