Nespresso Californian Dream

Nespresso bereidt ons voor op de zomer met de nieuwe limited-edition zomercollectie Californian Dream. Droom weg naar het zonnige Californië met nieuwe én bekende ijskoffiesmaken, zomerse accessoires en dorstlessende ijskoffierecepten. Nespresso’s Californian Dream is een eerbetoon aan het actieve leven en creëert momenten om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Vergeet alle verplichtingen en omarm de rust, geniet van de kleine momenten.

Verfrissende koffie met een twist
De nieuwe fruitige en verfijnde ijskoffiesmaak Barista Creations Flavoured Juicy Watermelon Over Ice voor Vertuo staat in het middelpunt van de nieuwe collectie. Ook introduceert Nespresso deze zomer Cold Brew Style Intense voor Vertuo. Een zijdezachte koffie met een krachtige textuur en een zoete karamelnoot. Nespresso heeft het traditioneel langzame proces van Cold Brew opnieuw uitgevonden en toegepast. Het resultaat; de Cold Brew Style Intense, een koffiesmaak met een diep karakter zonder bitterheid, te bereiden in slechts enkele minuten. Ook de populaire ijskoffiesmaken Coconut Flavour Over Ice voor Original en Tropical Coconut Flavour Over Ice voor Vertuo zijn terug van weggeweest.

Recepten met Californische vibes
Proef de zomer in je glas met Nespresso’s creatieve ijskoffierecepten. Juicy Watermelon Fizz combineert watermeloen met rietsuiker voor de ultieme sprankelende sensatie. De Cucumber Lemon Basil Cold Brew brengt verse kruiden en sappen samen, wat voor een citroenfrisse smaak zorgt. Geniet de hele zomer lang van ultieme ijskoffiemomenten. Alle recepten zijn online te vinden op nespresso.com/nl/nl/recepten.

Voor de thuisbarista
Met de opvallende accessoires van de nieuwe limited-edition collectie waan je je even in Californië. Bereid je favoriete ijskoffierecepten voor met de nieuwe Recept glazen en de Barista Shaker en geniet ook onderweg met de Nomad Travel Mug in Lavender.

De Californian Dream zomercollectie lanceert online en in de Nespresso Boutiques op 23 mei 2023 en is slechts beperkt verkrijgbaar.

Nespresso koffiecapsules bestaan voor 80% uit gerecycled aluminium, vergeet ze niet te recyclen na gebruik. Bestel gratis een recyclezak bij de volgende bestelling en lever de gevulde recyclezak in bij een Nespresso boutique of kies ervoor om hem mee te geven aan de Picnic, DHL of PostNL bezorger. Nieuwsgierig naar het recycleproces? Dit is te zien in de nieuwe flagship boutique in Amsterdam, Van Baerlestraat 50.

Het bericht Nespresso Californian Dream verscheen eerst op Koffiegek.nl.