Dé professionele koffiemachine voor jouw kantoor

Ben je op zoek naar een professionele koffiemachine voor een groot bedrijf of gewoon voor je eigen kantoor? Campenaer Koffie heeft een uitgebreid assortiment in koffiemachines speciaal voor professionele omgevingen. Een koffiemachine is natuurlijk erg persoonlijk. Daarom helpen ze je bij Campenaer Koffie graag verder! 

Assortiment
Zoals eerder benoemd kan je bij Campenaer Koffie kiezen uit een breed assortiment professionele koffiemachines. Hieronder vallen volautomatische koffiemachines, espresso-apparaten en koffiemachines met ingebouwde melkopschuimer. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een koffiemachine is die precies past bij jouw kantoor en wensen. Ook helpen de specialisten van Campenaer Koffie je graag, zodat de kans op een goede keuze wordt vergroot. 

Onderhoud
Om ervoor te zorgen dat jouw koffiemachine lang meegaat en goed onderhouden wordt, zorgt Campenaer Koffie voor het onderhoud van de professionele koffiemachine. Hiervoor sluit je namelijk meteen een contract af bij de aankoop. Denk hierbij aan preventief onderhoud op alle machines en het stellen ervan waar nodig. Dit zorgt ervoor dat je koffie altijd de juiste smaakextractie behoud en je kan blijven genieten. 

Huren
Zou je wel graag een koffiemachine willen, maar liever niet kopen? Campenaer Koffie maakt het mogelijk om een koffiemachine te huren. Ook de huurapparaten verzorgen jou de lekkerste koffies en worden goed onderhouden. Daarnaast kan de machine makkelijk geruild worden voor een apparaat dat op dat moment het beste bij jouw bedrijf past.

Nooit meer zonder koffie zitten?
Bij Campenaer Koffie hoef je nooit meer zonder koffie te zitten. Door een abonnement voor koffie af te sluiten, weet je zeker dat je altijd genoeg op voorraad hebt. Deze mogelijkheid krijg je gelijk aangeboden bij het aanschaffen van jouw professionele koffiemachine. Met het abonnement ontvang je periodiek een lading Campenaer koffiebonen. Daarnaast is de koffie natuurlijk ook gewoon los te bestellen. De koffieapparaat bonen van Campenaer koffie zijn erg geschikt voor op kantoor. Hierdoor geniet je elke dag van een lekkere verse koffie!

(H)eerlijke koffie
Naast hoge kwaliteit, levert Campenaer Koffie ook eerlijke koffie. De koffie heeft namelijk het UTZ-keurmerk. Dit houdt in dat alle koffie op een eerlijke manier wordt geproduceerd. Met je aankoop sponsor je dus ook nog eens een goed doel. 

Niet alleen in hun manier van produceren is Campenaer Koffie duurzaam, maar ook in hun leveranciers. Ze kiezen namelijk bewust voor Nederlandse automaatleveranciers. Zij zetten zich bij de producten en levering van de machines in om dit proces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Het bericht Dé professionele koffiemachine voor jouw kantoor verscheen eerst op Koffiegek.nl.