Carhartt Utility Duffel, een robuuste gereedschapstas, sporttas en reistas ineen

Carhartt komt met de ideale tas voor harde werkers die er ook graag op uit gaan: de Carhartt Utility Duffel. Deze robuuste tas is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van al je gereedschap. Hij is gemaakt van oersterk 600 Denier polyester stof en heeft een verstevigde bodem. Daardoor wordt hij ook vaak als sport- en reistas gebruikt.

Met een lengte van 64 cm biedt de duffel plaats aan gereedschap, kabels, apparaten, accu′s, opladers en al het andere dat je nodig hebt voor je werk. Dankzij 10 extra mesh binnenzakken heb je veel ruimte om alles netjes op te bergen. De gereedschapstas heeft een rechttoe-rechtaan praktisch ontwerp, een U-vormig hoofdvak en twee voorvakken met klepsluiting.

Rain Defender® waterafstotende afwerking
De Carhartt Utility Duffel heeft een bestendige Rain Defender® waterafstotende afwerking. Daardoor is hij bestand tegen regen zonder dat de stof vocht opneemt. Dankzij de verstevigde handvatten en schouderband draagt de tas erg comfortabel. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Utility Duffel is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 119,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Het bericht Carhartt Utility Duffel, een robuuste gereedschapstas, sporttas en reistas ineen verscheen eerst op Welke geraniums?.