Wortel fajita’s met portobello en asperges

Met dit recept maak jij het jezelf tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel wel heel makkelijk! Met de kleurrijke groente tortilla’s maak je verrassende vegetarische en veganistische Tex Mex gerechten, zoals deze fajita’s met portobello en asperges. Heerlijk met salsa en guacamole!

Ingrediënten
voor 4 personen
1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix No Salt Added
1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole
1 verpakking Santa Maria Wortel Tortilla Wrap Medium 
1 potje Santa Maria Chunky Wrap Salsa Medium
1 avocado
200 g portobello’s
200 g groene asperges
150 g wortels
150 g gemengde sla
50 g (plantaardige variatie op) boter
1 tl zout

Bereidingswijze
Bak de portobello’s met wat (plantaardige variatie op) boter in een hete pan. Schil de wortelen en snijd ze in de lengte door. Voeg de wortelen en asperges toe aan de pan en laat ze zacht bakken.
Voeg vervolgens de Seasoning Mix en naar wens een snufje zout toe. Roer goed en voeg het water toe.
Prak een avocado en meng met de Guacamole Dip mix.
Verwarm de groente tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul de groente tortilla’s als een fajita met de guacamole, de warme groenten, wat salade en salsa.
Garneer naar wens met koriander en frisse stukjes ananas.

Het bericht Wortel fajita’s met portobello en asperges verscheen eerst op Plantaardig.org.