Nieuwe Becel-spread zonder palmolie

Becel, de bekende producent van plantaardige producten met 100% natuurlijke ingrediënten, introduceert een nieuwe smeerbare spread zonder palmolie. Zoals alle smeerproducten van Becel, is ook deze variant van nature goed voor het hart. Het product is rijk aan Omega 3 en bevat Omega 6. Het bevat 70% minder verzadigde vetten dan zuivelboter.

Alle plantaardige oliën die worden gebruikt voor de smeerproducten van Becel hebben aanzienlijk minder impact op het milieu dan zuivelboter. De plantaardige spreads van Upfield hebben gemiddeld een 70% kleinere CO2-voetafdruk, twee derde minder landgebruik per jaar en de helft minder waterverbruik dan zuivelboter*.

Becel zonder palmolie bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is rijk aan Omega 3, wat van nature goed is voor het hart. En dat alles zonder compromissen in smaak en textuur: Becel zonder palmolie is net zo smeuïg en net zo makkelijk smeerbaar als de andere zuivelvrije producten van Becel.

Nu verkrijgbaar in de supermarkt
Becel zonder palmolie is gemaakt van een mix van 100% plantaardige ingrediënten, waaronder zonnebloem-, lijnzaad-, raapzaad- en kokosolie. Het nieuwe product is verkrijgbaar in een kuipje van 450g voor de adviesprijs van € 3,59 en zal vanaf deze week te vinden zijn in de schappen van geselecteerde Nederlandse supermarkten. Zo is het product vanaf 7 februari te koop bij Albert Heijn en vanaf 21 maart bij Jumbo

Het bericht Nieuwe Becel-spread zonder palmolie verscheen eerst op Plantaardig.org.