Nespresso luidt de zomer in met Braziliaanse vibes

De zomercollectie 2022 van Nespresso is binnen: dit jaar staat het assortiment geheel in het teken van Brazilië en is niemand minder dan Alessandra Ambrosio de muze van de campagne. Met de nieuwe verfrissende gearomatiseerde ijskoffies Barista Creations Liminha over Ice en Exotic Liminha over Ice waan je je in de tropen met smaken als munt, limoen en Caipirinha. De zomerdesigns zijn zonnig geel met tropische palmbladeren. Ze vormen een eerbetoon aan het levendige landschap van Brazilië en zijn bedoeld om koffieliefhebbers overal ter wereld positiviteit en zonnige vibes te brengen.

Nespresso wil met de campagne koffieliefhebbers inspireren om meer stil te staan bij geluksmomenten en ontspanning. Bovendien wil Nespresso een zomerse kijk op het leven stimuleren. De zomer is immers het ideale moment om nieuwe routines te ontdekken, of het nu gaat om een kopje espresso bij je dagelijkse yogasessie als start van de dag, of een ijskoffie terwijl je op de dag terugkijkt. Koffie is de verbindende factor om deze rituelen in stand te houden.

Proef de Braziliaanse zomer met frisse zomerse smaken
De verfrissende uitbreiding van het Nespresso Barista Creations for Ice assortiment bestaat uit tropische limoen- en muntsensaties die helpen de hitte op afstand te houden. De Liminha over Ice en Exotic Liminha over Ice zijn geïnspireerd op levendige Braziliaanse smaken en met de vernieuwde recepten geniet je de hele zomer lang van een ultiem ijskoffiemoment. Ook de populaire Barista Creations for Ice Coconut Flavour en Tropical Coconut Flavour zijn deze zomer terug van weggeweest. De bijbehorende recepten van Nespresso vind je op www.nespresso.com/recipes

Positieve mantra’s
Om volledig in de zomerse sferen te komen en de positieve mindset te stimuleren, deelt Nespresso gedurende het zomerseizoen vier mantra’s. Deze komen onder andere terug op de limited edition-koffiemokken: ‘Brew, Breathe, Bloom’ en ‘Inhale, Exhale, Enjoy’.

Maar Nespresso’s zomercollectie bevat meer dan mantra’s en exotische nieuwe ijskoffiesmaken, limited edition-accessoires en verfrissende ijskoffierecepten. Dit alles wordt namelijk tot leven gebracht met mooie zomerse beelden waarin Alessandra Ambrosio de hoofdrol speelt.

Alessandra Ambrosio, over de samenwerking met Nespresso: “De zomer is mijn favoriete tijd van het jaar en als Braziliaanse ben ik trots dat ik het gezicht mag zijn van een campagne die geïnspireerd is op mijn thuisland. Ik vind het mooi om te zien dat koffie je bewuster kan maken van de belangrijke momenten gedurende de hele dag. Daarnaast voel ik mij vereerd dat ik deel mag uitmaken van zo’n positieve campagne en dat ik met Nespresso mag samenwerken om deze heerlijke recepten, zomerse accessoires en kwaliteitskoffie tot leven te brengen – de Liminha over Ice is echt de Braziliaanse zomer in een kopje!”

‘Inhale, Exhale, Enjoy’– voor de thuisbarista of voor onderweg               
Deze zomer lanceert Nespresso twee Limited Edition Coffee Mugs, gesigneerd door Alessandra Ambrosio en met een strak en zonnig design. Op elke mok staat één van Nespresso’s zomermantra’s en ze zijn geschikt voor zowel warme als koude koffie.

Voor de complete barista-ervaring heeft Nespresso ook een nieuwe Barista Shaker van geborsteld roestvrijstaal gelanceerd, ideaal voor het bereiden van perfecte Vertuo of Original barista-koffierecepten. De grotere drukgaten in de shaker zorgen voor een royale crema waarmee je een indrukwekkende schuimlaag creëert.

Het bericht Nespresso luidt de zomer in met Braziliaanse vibes verscheen eerst op Koffiegek.nl.