Maak kennis met de koffiesiropen van Kaldi!

Met een klein beetje siroop, tover je je dagelijkse koffie om tot een heerlijk zoete traktatie. Een siroop kan aan iedere koffie of espresso gebaseerde drank toegevoegd worden, met of zonder melk. Je kunt je favoriete koffiedrank nog meer personaliseren door een van de smaken toe te voegen. Probeer ook eens verschillende smaken te combineren zoals amandel en vanille, of hazelnoot en caramel. De siropen van Kaldi kun je uiteraard ook op andere manieren gebruiken dan alleen in de koffie. Het komt allemaal neer op je eigen creativiteit!

In de keuken
Tijdens het koken kun je de verschillende siropen gebruiken om sauzen en marinades extra smaak te geven. Voeg eens een klein beetje siroop toe aan koekjes of cake, of maak een topping met een siroop. De siropen zijn ook heerlijk over pannenkoeken.

Cocktails
Koffiesiropen worden wereldwijd gebruikt in cocktails. Je kunt diverse smaken gebruiken om je cocktails nog specialer te maken. Het leuke is dat je de verschillende smaken aan zowel alcoholische als niet alcoholische creaties toe kunt voegen om deze een eigen smaak te geven.

Desserts
Geweldig is beter dan goed. Met behulp van een of meerdere koffiesiropen kun je van een simpel dessert iets geweldigs maken. Een scheutje siroop maakt een schaaltje met yoghurt een heerlijke zoete traktatie. Slagroom wordt nog lekkerder met een klein scheutje siroop erdoor of eroverheen. Een eetlepel siroop door een smoothie of milkshake maakt deze heel speciaal. Gebruik de siropen bijvoorbeeld ook eens over een schep roomijs.

Speciale dranken
Met de heerlijke Kaldi siropen kun je ook andere dranken dan alleen koffie meer smaak geven. Je kunt meer smaak toevoegen aan je favoriete thee of limonade door er een klein beetje siroop doorheen te doen. Een scheutje vanille toevoegen aan je kop rooibos thee, of amandelsiroop aan je English Breakfast thee, maakt deze nog lekkerder!

De verschillende smaken siropen van Kaldi kunnen op vele manieren worden gebruikt dan alleen maar in koffie en geeft niet alleen smaak, maar kan ook gebruikt worden om te decoreren.