Geniet in stijl van krachtig geluid met de JBL Flip 6

Met de nieuwste JBL Flip 6 heb jij het allerbeste geluid altijd binnen handbereik. JBL richt zich op de details zodat jij in stijl kunt genieten van de krachtige JBL Sound. Altijd en overal. Twee passieve radiatoren, een krachtige racetrackwoofer en nu ook een aparte tweeter. Een combinatie die zorgt voor diepe bassen, krachtige middentonen en kristalheldere hoge tonen. Aan ieder detail is gedacht in dit design met het nieuwe JBL-logo, de robuuste stoffen behuizing en een reeks trendy kleuren. Met de JBL Flip 6 creëren zo de kleinste veranderingen de grootste impact.

Met de keuze uit Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green, of Squad, is er altijd een kleur die bij jou past. Dus wat je stijl ook is, de Flip 6 is de perfecte partner. En jij? Jij hebt één taak. Zet je favoriete muziek op en geniet. De JBL Flip 6 staat voor connectiviteit, uithoudingsvermogen en duurzaamheid. Dankzij PartyBoost bundel je krachten met je vrienden en maak je ieder geluid nog groter en beter. Het feestje neem je gemakkelijk mee naar binnen én buiten, dankzij IP67 water- en stofdichtheid en met 12 uur afspeeltijd gaat jouw JBL Flip 6 van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat mee. Zo heb je met de JBL Flip 6 krachtig geluid altijd binnen handbereik.

Ook aan de verpakking is gedacht. JBL zet zich namelijk in voor duurzamere, milieuvriendelijke verpakkingen. De Flip 6 is daarom verpakt in een recyclebare, kartonnen doos (inclusief de binnenlade), waarvan de buitenkant is bedrukt met soja-inkt. De JBL Flip 6 is verkrijgbaar in Midnight Black op jbl.nl voor €139. Fiesta Red, Grey Stone, en Ocean Blue zullen in december 2021 beschikbaar zijn. De overige kleuren zullen in 2022 beschikbaar zijn.