Helemaal in stijl naar een festival met deze 4 items

Het festivalseizoen zit er voor 2022 helaas weer op, maar dat betekent ook dat het er tijd genoeg is om je te verheugen en voor te bereiden op het nieuwe festivalseizoen. Ieder festival is weer een feestje waar je helemaal los kunt gaan en van het leven kunt genieten. Om er iets speciaals van te maken is het natuurlijk leuk om helemaal in stijl naar de festivals te gaan. Dat kan bijvoorbeeld met de volgende vier items.

Fanny pack

Een fanny pack, oftewel een heuptasje, heeft natuurlijk niet direct een stijlvolle connotatie. Ze zijn vooral praktisch, want desalniettemin een uitstekende reden is om er een mee te nemen naar een festival. Zo kun je immers zonder in de weg gezeten te worden door een zakkenrollergevoelige rugtas of een diefstalgevoelige handtas toch je telefoon, portemonnee, festivalmuntjes en andere belangrijke zaken dicht bij je lichaam opbergen. Zo’n fanny pack biedt jou ook nog alle bewegingsvrijheid om gewoon lekker te dansen. En wat betreft het a-modieuze aspect: er zijn tegenwoordig toffe fanny packs verkrijgbaar in allerlei leuke designs, dus het is prima mogelijk om er iets leuks van te maken!

Festival make-up

Een festival is natuurlijk een feestje dat in stijl gevierd moet worden. Je festival outfit is daarom niet compleet zonder festival makeup. Momenteel is glitter en glow in the dark make-up trendy voor festivals. Hét merk op het gebied van lichaam- en gezichtschmink is PaintGlow, waarmee je allerlei leuke effecten kunt creëren en lekker kunt opvallen. Bijvoorbeeld met de UV face en body paint, maar ook met zelfklevende festival strass steentjes, waarmee je een toffe look kunt creëren.

Caleidoscoop bril

Een festival dat op z’n minst ten dele overdag plaatsvindt, komt met het bijkomende genot maar ook de uitdaging van de aanwezigheid van de zon. Ten eerste is het natuurlijk verstandig om je goed in te smeren met zonnebrandcrème om te voorkomen dat je verbrand, maar je wilt daarnaast natuurlijk ook je ogen beschermen. Nu kun je dat doen met een gewone zonnebril, maar als je er iets bijzonders van wilt maken, is een zogenaamde caleidoscoop bril hartstikke leuk. Deze speciale partybrillen laten je een andere wereld in stappen en zijn op het moment helemaal de hype voor festivals en andere feesten.

Bucket hat

Als je helemaal wilt gaan voor het festivalplezier, dan hoort daar natuurlijk ook een passend hoofddeksel bij. Ten eerste om je hoofd te beschermen tegen de zon en bier dat door de lucht vliegt, maar ook gewoon omdat het je outfit helemaal afmaakt. Kies bijvoorbeeld voor een bucket hat. Dit zijn populaire vissershoedjes weer helemaal terug van weggeweest zijn. Ze zijn licht en comfortabel en bestaan in verschillende leuke of juist wat eenvoudigere designs. Kies je een hele opvallende, dan kan de rest van je gezelschap je ook nog eens makkelijk terugvinden in de menigte. Een win-winsituatie dus!

Vergeet ook niet, buiten het kader van een stijlvol outfit om, om voor oordopjes te zorgen waarmee je je oren beschermt. De muziek is vaak erg luid en de kans op gehoorschade is zonder bescherming vijf keer groter. Er bestaan speciale festivaloordopjes die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het geluid prima blijft, maar het schadelijke geluid gefilterd wordt. Zo kun je een stuk veiliger alsnog volop genieten van de muziek.

Het bericht Helemaal in stijl naar een festival met deze 4 items verscheen eerst op Beleef.nl.