Haal de kerst in huis met de geur van sinaasappel & kaneel

Met de feestdagen in aantocht en de donkere dagen die vanaf nu toch echt wel gaan komen, wordt het tijd om het in huis weer wat gezelliger te maken. Met de zoete geur van aromatische sinaasappel en kruidige kaneelstokjes dompel je je onder in de warmte en gezelligheid. Kerst wordt magisch met Essentia geurstokjes van Wasgeluk. Met noten van Siciliaanse sinaasappel, kaneel, neroli, damastroos, tijgerlelie, tonkaboon en witte musk.

De geurstokjes zijn een mooie aanvulling op je kerstdecoraties: op de salontafel, bij de kerstboom of op elke andere plek in huis. Essentia geurstokjes staan in een fijne geurolie en verspreiden voor lange tijd een heerlijke, subtiele geur. Wil je liever een intensere geurbeleving, draai ze dan af en toe om.

Elegante designfles
De geurstokjes van Essentia zijn gemaakt van duurzame materialen en essentiële olie op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze staan in een elegante glazen designfles die van zichzelf al een vleugje kerstcharme toevoegt aan je interieur. De inhoud is 200 ml voor een langdurige geurbeleving. Ook leuk als cadeau voor vrienden en familie tijdens de feestdagen.

Informatie
Essentia Geurstokjes van Wasgeluk zijn verkrijgbaar via www.wasgeluk.nl. De adviesprijs voor een flesje à 200 ml is € 24,95. De essentiële olie van Essentia is ook los verkrijgbaar. Je kunt deze mengen met Himalayazout voor in bad, voor de ultieme kerstbeleving.

Het bericht Haal de kerst in huis met de geur van sinaasappel & kaneel verscheen eerst op Welke geraniums?.