Droge voeten tijdens je herfstwandeling met de hond

Een wandeling in deze tijd van het jaar kan heerlijk zijn maar beb je ook zo’n hekel aan koude of natte voeten? Dan kun je wel een paar wandellaarzen gebruiken! De Sutherland outdoorlaarzen van Grisport zijn namelijk ideaal voor mensen die genieten van het buitenleven: je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting. Ze bieden een uitstekend loopcomfort en houden je voeten droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Steeds meer wandelaars kiezen in de winter voor dit soort wandellaarzen. De nieuwe Sutherland outdoorlaars ziet er prachtig uit en loopt als de beste wandelschoen. Hij biedt veel demping, grip en ondersteuning zodat het een laars is voor iedere dag. En niet te vergeten: je trotseert er ieder bui mee.

De laarzen zijn optimaal ademend dankzij het Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een optimale demping en de Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond. De upper is van gevet leer en suède. Dankzij de zachte voering blijven je voeten lekker warm: ideaal voor een wandeling door het bos, weiland of langs de zee, maar ook dagelijks rondom het huis.

Heel Holland Wandelt
Grisport maakt niet alleen uitstekende wandelschoenen, ze vindt het ook belangrijk om wandelaars te inspireren en informeren. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment regent het pijpenstelen: welkom in de herfst. Met de campagne Heel Holland Wandelt geeft ze tips en deelt ze kennis over wandelschoenen. Meer informatie vind je op www.grisport.nl/heel-holland-wandelt.

Het bericht Droge voeten tijdens je herfstwandeling met de hond verscheen eerst op Welke geraniums?.