Nasi bowl met satésaus en paprika

Een Indonesische klassieker bij jou thuis op tafel! Met Honig bereid je in een handomdraai een lekkere, voedzame Nasi Speciaal. Lekker met komkommer en sperziebonen.

Ingrediënten
4 eieren
1 verpakking Basis voor Nasi Speciaal
1 verpakking Wijko satésaus
1 grote rode paprika
450 g nasi/bami groenten
300 g rijst
150 ml water

Eigen draai:
400 g sperziebonen
½ komkommer, in plakjes

Bereidingswijze

1. Kook de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven.

2. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de nasi/bami groenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten.

3. Voeg 150 ml water en Honig basis voor Nasi Speciaal toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.

4. Voeg de rijst toe en bak het gerecht in ca. 1 minuut op hoog vuur droog.

Het bericht Nasi bowl met satésaus en paprika verscheen eerst op Plantaardig.org.