Shell lanceert veelzijdig assortiment aan vega(n) belegde broodjes en snacks

Mooi op tijd voor de nationale Week Zonder Vlees, het is vanaf woensdag namelijk mogelijk om ook langs de (snel)weg te genieten van een vega(n) lunch of tussendoortje. Shell verrast gasten met een nieuw vegan assortiment in de bakkerijen, met veelzijdige producten zoals een focaccia avocado, broodje vega bal en satébroodje. Lekkere en herkenbare smaken, maar in een verrassend vega(n) jasje. Het nieuwe assortiment is vanaf 2 maart verkrijgbaar bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland.

Duurzaamheidstransitie

Duurzamer eten in de bakkerijen is als onderdeel van de duurzaamheidstransitie van Shell Mobility een belangrijk focuspunt. Shell ondernam daarom al eerder stappen zoals het aanbieden van plantaardige alternatieven voor zuivel in de koffie zonder meerprijs en het gebruik van Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen en ASC en MSC gecertificeerde vis. Shell speelt met het nieuwe vega(n) assortiment nu in op de vraag naar meer vegetarische en plantaardige producten. Zo bieden ze iedereen, van vleesliefhebber tot veganist, een lekkere lunch of een heerlijk tussendoortje voor onderweg.

Assortiment & verkrijgbaarheid
Het nieuwe vega(n) productassortiment in de bakkerijen van Shell bestaat uit een veelzijdige mix van vers belegde broodjes en snacks:

– Broodje hummus met gegrilde groenten – €6,50
– Vegan focaccia avocado – €6,-
– Broodje vega bal – €6,-
– Broodje dubbel ei – €4,50
– Broodje roomkaas – €4,50
– Satébroodje – €2,75
– Vega balletjes – €3,-
– Kaasstengel – €2,-
– Empanada – €2,75 (tijdelijk verkrijgbaar t/m 3 mei)
– Vegan appelkruimelcake met pecan – €2,- (tijdelijk verkrijgbaar t/m 3 mei)
– Kokos-karamelcappuccino – 3,70 (tijdelijk verkrijgbaar t/m 3 mei)

De producten zijn vanaf 2 maart te vinden bij alle deli2go, deli by Shell en Shell Café locaties in Nederland. Let op: het assortiment kan per vestiging verschillen.

 

Het bericht Shell lanceert veelzijdig assortiment aan vega(n) belegde broodjes en snacks verscheen eerst op Beleef.nl.