Sony Linkbuds, overal genieten van je favoriete muziek

Sony presenteert een nieuwe manier om altijd en overal te genieten van muziek. De volledig draadloze LinkBuds hebben een open ringontwerp waardoor de gebruiker altijd verbonden blijft met de omgeving zodat je ook veilig bent tijdens hardlopen, wielrennen of mountainbiken. De oordopjes garanderen een helder geluid in een zeer compact design. Ze hebben een perfecte pasvorm en bieden glasheldere kwaliteit voor telefoongesprekken en muziek. LinkBuds bieden een ruimtelijk geluid en een unieke geluidservaring voor gaming, thuiswerken, navigatie en snelle toegang tot muziek via Spotify.

LinkBuds zijn uitgerust met innovatieve sensortechnologie. Dit biedt tik-bediening via botgeleiding. Tevens zijn diverse nieuwe smart listening functies geïntegreerd voor optimaal gebruiksgemak.

Altijd verbonden met de wereld om ons heen
De LinkBuds hebben een uniek design met open ringontwerp waardoor de gebruiker altijd verbonden blijft met de omgeving. De gloednieuwe ringdriver heeft een open diafragma waardoor de wereld om ons heen duidelijk hoorbaar blijft. Gebruikers kunnen eenvoudig blijven communiceren met de mensen in hun omgeving terwijl zij luisteren naar muziek of andere content. Dankzij dit design zijn LinkBuds ideaal voor uiteenlopende toepassingen: van thuiswerken tot gamen, muziek beluisteren en nog veel meer.

Het super lichte en kleine ergonomische design van de LinkBuds is geoptimaliseerd om de hele dag comfortabel te dragen. Dit model weegt slechts vier gram en biedt een uitstekende pasvorm voor iedere type gebruiker. Anders dan bij conventionele oordopjes is het oppervlak ter bescherming van het diafragma van de luidspreker opgenomen in de behuizing. Voor het ontwerp heeft Sony gebruikgemaakt van een schat aan data over oorvormen die men heeft verzameld sinds zij in 1982 ‘s werelds eerste oordopjes lanceerde. De oordopjes voelen prettig in de oren en de gebruiker zal ze nauwelijks opmerken. Dit model is de perfecte metgezel om de gehele dag te dragen.

Glashelder geluid
De LinkBuds bieden bellen zonder bijgeluiden met een heldere weergave van gesprekken. De technologie van deze oordopjes vangt de stem nauwkeurig op en verwerkt dit met geavanceerde signaalverwerking. Het algoritme voor ruisreductie van Sony is ontwikkeld met behulp van AI-machineleren en maakt gebruik van meer dan 500 miljoen stemsamples. Omgevingsgeluid wordt onderdrukt en de stem wordt duidelijk onderscheiden. De LinkBuds laten je andere mensen horen wanneer dat nodig is, zelfs in lawaaierige omgevingen.

De LinkBuds garanderen topkwaliteit geluid dankzij DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). DSEE schaalt de bestaande geluidsbron (MP3’s of AAC’s met kwaliteitsverlies) op naar bijna de geluidskwaliteit van hoge resolutie. Hierdoor worden de subtiele details van de oorspronkelijke opname hersteld. De ingebouwde V1-processor van Sony geeft alle details van de muziek uitstekend weer. Een speciaal ontworpen open ringdriver van 12 mm geeft een rijk, goed gebalanceerd geluid.

Adaptive Volume Control optimaliseert het volume automatisch voor de plaats waar jij je bevindt, zodat de muziek naadloos met je omgeving versmelt. Zo kun je in uiteenlopende omgevingen op een comfortabel volume naar je favoriete tracks luisteren, voor een rijkere luisterervaring in de open lucht.

Maak het leven gemakkelijker
De Sony LinkBuds bieden een aantal slimme functies. Met Wide Area Tap controleert de gebruiker deze oordopjes eenvoudig via de vingertoppen. Met een dubbele of driedubbele tik aan de zijkant van het oor zijn afspeelfuncties naar wens te bedienen zonder de LinkBuds aan te hoeven raken.

De Speak-to-Chat functie van deze oordopjes maakt het eenvoudig om korte gesprekken te voeren zonder de LinkBuds uit de oren te halen. Speak-to-Chat herkent en reageert enkel op de stem van de gebruiker.

Het bestellen van koffie tijdens het luisteren van muziek of het vragen van de weg op het station, wordt hierdoor zeer eenvoudig. Door simpelweg te spreken herkent de headphone automatisch het stemgeluid van de gebruiker. De muziek stopt automatisch en laat omgevingsgeluid toe zodat het gesprek gevoerd kan worden zonder de headphone af te zetten. Deze intelligente functie biedt veel gebruiksgemak bij dagelijks gebruik. De LinkBuds hebben ook een handsfree hulpfunctie om via een stemassistent informatie te vinden, verbinding te maken met vrienden, herinneringen in te stellen en nog veel meer.  Dit door simpelweg “OK Google” of “Alexa” te zeggen.