Pulled Oats® nu ook verkrijgbaar bij Jumbo

Het vegan schap in de supermarkt blijft maar groeien. Sinds de introductie van Pulled Oats in Nederland in 2019, is het product alleen maar populairder geworden. Het product is vanaf week 8 ook bij Jumbo in het assortiment te vinden, in twee smaken: Naturel en Tex Mex. Pulled Oats zal in 120 Jumbo winkels in Nederland en 10 Jumbo winkels in België verkrijgbaar zijn. In de winkels zijn de producten in het vegan schap te vinden. Ook zijn ze online via de website van Jumbo te koop.

Plantaardig dieet

Goed nieuws dus voor mensen die minder vlees willen eten of een plantaardig dieet volgen! Ook Jumbo breidt het assortiment vanaf deze week uit met de populaire vleesvervanger Pulled Oats®. Goed nieuws dus voor alle liefhebbers van plantaardig eten! Door de toevoeging aan het assortiment van Jumbo maakt het Finse bedrijf Gold&Green het voor een nog groter publiek gemakkelijk om een heerlijk plantaardig gerecht met een bite op tafel te zetten.

Eiwitrijk alternatief op basis van haver

Pulled Oats van Gold&Green is een uniek alternatief voor vlees. Pulled Oats Naturel is gemaakt van slechts vijf ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, een beetje olie en een snufje zout. Door de combinatie van haver en peulvruchten is de hoeveelheid en kwaliteit van eiwitten heel hoog: Pulled Oats bevat 30 gram eiwit per 100 gram én alle negen essentiële aminozuren. Het product heeft een lekkere bite en neutrale smaak, waardoor het de smaken van een gerecht goed opneemt. Daarom is het geschikt voor gerechten uit veel verschillende keukens, zoals pasta’s en Aziatische wokgerechten. Voor gerechten uit de Tex Mex keuken is Pulled Oats Tex Mex heel geschikt. De Pulled Oats breng je op smaak met de bijgeleverde Tex Mex kruidenpasta.

Pulled Oats van Gold&Green is verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn, DekaMarkt, Sligro, Hanos en in de Crisp en Picnic app. Adviesprijs: €2,99 Pulled Oats® Naturel en €3,29 Pulled Oats® Tex Mex.

Plantaardige recepten

Wil jij minder vlees eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan zeker even de plantaardige recepten op onze zuster-site Plantaardig.org!