Hoe laat je jouw televisie passen in jouw interieur?

Wil je jouw televisie laten matchen met de rest van jouw interieur? Er zijn verschillende manieren om je tv te laten passen in jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een tv meubel dat precies past bij de rest van jouw meubels. In dit artikel voorzien wij je van tips om je tv met de rest van je interieur te integreren. Lees snel verder en ga meteen met onze tips aan de slag.

Hang de tv op

Om ervoor te zorgen dat je tv wat meer op lijkt te gaan in de ruimte, is het zeker aan te raden om een zwevend tv meubel te kopen en je tv op te hangen. Wanneer je je tv aan de muur bevestigd, wordt deze automatisch onderdeel van je interieur. Haal hierbij de voet van de tv af en koop een aantal goede beugels. Het beste kun je een platte tv ophangen, zodat het geheel nog strakker oogt.

Zorg ervoor dat je tv met de muur matcht

Zorg er ook voor dat de tv met de muur matcht. Dit kun je doen door de muur achter de tv van een donkere kleur te voorzien. Hierdoor kun je veel fijner tv kijken, omdat het contrast voor je ogen veel lager is. Hierdoor hoeven ze zich minder aan te passen. Ook zal de tv meer in de omgeving opgaan, omdat zowel de tv van nature donker oogt en ook de wand daarachter donker is.

Werk de tv kabels weg

Als je een nieuwe tv koopt, zal je vaak vele verschillende kabels kunnen zien. Om ervoor te zorgen dat je tv een rustige uitstraling heeft en goed combineert met jouw rustige interieur, kun je het beste deze kabels wegwerken. Zorg ervoor dat je een tv meubel met een gat erin of kabelgoten hebt. Je kunt kabels eventueel ook infrezen in de muren of wegwerken achter de plinten.

Combineer de tv met fotolijstjes of schilderijtjes

Je kunt er ook voor kiezen om je tv met je interieur te laten integreren door deze te omringen met fotolijstjes of schilderijen. Hierdoor creëer je net even wat meer sfeer in huis en krijgt de ruimte een creatieve uitstraling. Wel is het belangrijk om hierbij voor balans te zorgen, zodat het geheel niet te druk wordt.

Wij wensen je veel succes met onze tips.

Het bericht Hoe laat je jouw televisie passen in jouw interieur? verscheen eerst op Beleef.nl.