Op avontuur op jouw stalen ros

Wil jij op avontuur op jouw stalen ros? Dan heb je niet alleen een goede motor en lekker weer nodig, maar ook kwalitatieve motorkleding van Ten Kate shop. Veel motorrijders doen niets liever dan lekker met de motor rijden op een zonnige dag. En dat komt goed uit, want Nederland heeft diverse mooie plekken om met de motor te bezoeken. Maar wat zijn dan precies de mooiste routes om met de motor te rijden? Wij zochten het voor je uit en hebben enkele mooie plekken voor je op een rijtje gezet die zeker het bezoeken waard zijn. Lees snel verder en ontdek de leukste motorroutes.

Rijd een rondje over de Biesbosch

Wanneer je graag het zuiden van Nederland eens wilt zien, is een motortocht over de Biesbosch zeker een aanrader. De Biesbosch is gelegen in het westen van Brabant en is een prachtig natuur- en recreatiegebied met veel water. Door een route van 100 km te rijden, kun je een mooie ronde om dit gebied rijden. Je komt hierbij langs diverse rustige wegen, dijkweggetjes en oude steden. Trek je motorlaarzen alvast aan en ervaar wat de Biesbosch je te bieden heeft.

Maak een rondje over de Veluwe

Ook de Veluwe mag je zeker niet overslaan als je met de motor gaat touren. Dit gebied is het grootste natuurgebied van Nederland. Zo kun je rond Apeldoorn ruim 1000 km2 aan duinen, heide en bossen vinden waar allerlei wild tegen te komen is. In het hart bevindt zich Nationaal Park De Hoge Veluwe. Rondom dit gebied zal je diverse dorpen tegenkomen en rijden over rustige wegen met veel bochten.

Ga met de motor door West-Friesland

Ook West-Friesland is een plek die je zeker niet mag overslaan met de motor. Je kunt West-Friesland ook wel tussen Alkmaar en het Ijsselmeer vinden. Dit prachtige landschap heeft vele 17e eeuwse steden, diverse dijkweggetjes en polderweggetjes, grote weilanden en prachtrige bollenvelden. De kans is groot dat je lange stukken over mooie dijken zal rijden in West-Friesland. Je kunt je bezoek aan West-Friesland ook nog combineren met een route door de duinen. Hierbij rijd je langs de kust van Egmond naar Schoorl toe.

Weet jij al welke route je met de motor gaat rijden? Bekijk eens welke route je het meest aanspreekt en rijd eens naar iets waar je nog niet eerder geweest bent.

Het bericht Op avontuur op jouw stalen ros verscheen eerst op Beleef.nl.