Wat zijn de beste Hyundai auto’s om te kopen in 2022?

Rijd je al jarenlang in dezelfde auto en wil je er eigenlijk geen afscheid van nemen terwijl dit toch wel echt nodig is? Maak je geen zorgen, er zijn tig goede vervangers! In dit artikel informeren we over de beste auto’s van Hyundai om in 2022 aan te schaffen.

Hyundai Kona

Als je graag een kleine SUV aan wilt schaffen dan is de Hyundai Kona zeer waarschijnlijk een geschikte auto. Dit model is vernoemd naar een vakantieplekje op Hawaï en betekent in de lokale taal wereldheerschappij. De Kona is in 2017 uitgebracht en is sindsdien snel een van de populairste modellen van het merk geworden. Wat de Hyundai Kona tot een geweldig voertuig maakt, is niet alleen de prijs, maar ook de algehele kwaliteit.

Hyundai Veloster N

Zoals de Veloster N worden ze niet vaak meer gemaakt vandaag de dag, maar toch is dit relatief nieuwe model in korte tijd uitgegroeid tot een auto van Hyundai die vaak gekocht wordt. Als tweedehands auto is dit misschien nog niet mogelijk, maar ook de gloednieuwe vierwielers van dit model zijn zeker aanraders. De Hyundai Veloster N is misschien niet zo krachtig als de Ford Focus RS, alsnog is het een fantastische auto om in te rijden.

Hyundai Ioniq

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor groene auto’s, waar de Hyundai Ioniq een goed voorbeeld van is. Dit model is namelijk verkrijgbaar in EV-, hybride en plug-in hybride afwerkingen. Bovendien heeft het niet een al te hoog prijskaartje, zelfs niet als je kiest voor de meest uitgebreide uitrusting. Daardoor is de Ioniq een zeer aantrekkelijk voertuig voor de toekomst, maar eigenlijk ook voor het heden.

Hyundai Santa Fe

Een betaalbare SUV wordt vandaag de dag door veel Nederlanders gekocht, waarbij de Hyundai Santa Fe zeker een goede keuze is. Toch is niet de prijs wat dit model tot een geweldige koop maakt, dit heeft juist meer met de kwaliteit van deze auto te maken. De Santa Fe heeft zelfs prijzen ontvangen.

Hyundai Genesis G70

Genesis is door Hyundai een aparte entiteit geworden, dat zegt eigenlijk al voldoende over hoe succesvol en goed deze auto’s zijn. Het zijn luxe modellen die toch een stuk goedkoper zijn dan de rivalen, wat ervoor zorgde dat consumenten na verloop van tijd echt een fan werd van de Hyundai Genesis G70. Er zijn overigens nog meer goede Genesis modellen waarvoor je kunt kiezen, zoals de G80 en G90.

Het bericht Wat zijn de beste Hyundai auto’s om te kopen in 2022? verscheen eerst op Beleef.nl.