Warme voeten na elke yogasessie

Yoga is heilzaam en brengt je in balans. Het leert je geest, gevoel en lichaam te beheersen. Je kunt yoga heel goed thuis beoefenen: op Youtube vind je goede workouts met bekende yogaleraren. Met Glerups sloffen bij de hand houd je na elke sessie lekker warme voeten. Zo kan je nog even heerlijk ontspannen nagenieten.

De iconische vilten sloffen uit Denemarken zijn gemaakt van 100% schapenwol. Ze voelen altijd droog, warm en zacht aan. Een echte weldaad na elke yogaoefening.

Puur natuur
Het vilt van Glerups wordt volgens een speciaal procedé gemaakt. Het is ademend en kan tot 35% vocht opnemen. De wol is afkomstig van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. De maten van Glerups komen goed overeen met de reguliere schoenmaten. De pantoffels passen zich aan de vorm van je voet aan: niet te strak en niet te los, maar precies goed. Ze zitten zo comfortabel dat je er met blote voeten in kunt rondlopen. Ideaal voor de koude wintermaanden om lekker in huis te dragen.

De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een prettige demping. De buitenzool van de pantoffels is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer en heeft een antislipwerking. De handgemaakte sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.