Outdoor jack voor wandelaars, hikers en werkpaarden

Ben je fanatiek wandelaar, hiker of werk je buiten en ben je niet bang voor een beetje herfstweer? Dan is dit outdoor jack van Carhartt iets voor jou! Super Dux™ van Carhartt is gemaakt voor hardwerkende mensen die weer en wind trotseren. Elk item in de nieuwe collectie is voorzien van Carhartt’s Rugged Flex-, Rain Defender- en Wind Fighter technologie. Hierdoor kun je optimaal bewegen en ben je extra beschermd tegen de elementen. De duckstof is 35% lichter dan normaal en 3M Thinsulate™ zorgt voor extra warmte.

Super Dux Relaxed Fit Insulated Traditional Coat
De Super Dux Insulated Traditional Coat is een geïsoleerde jas met waterafstotende afwerking en Wind Fighter-technologie. Hij is genoemd naar de eerste jachtjas van Carhartt, geïntroduceerd in de jaren 30. De jas is gemaakt van lichtgewicht, sterk nylon en daardoor erg comfortabel tijdens het werk, maar ook als je fietst, vist of tijdens het wandelen. De jas is winddicht, waterafstotend en houdt de kou tegen waardoor je volop van het actieve buitenleven kunt genieten. Adviesprijs € 189,95.

Super Dux Relaxed Fit Sherpa-Lined Detroit Jacket
Het Super Dux Detroit Jacket is sherpa-gevoerd en is voorzien van een waterafstotende afwerking en Wind Fighter-technologie. Carhartt introduceerde zijn eerste jachtlijn in de jaren 30 onder de naam Super Dux. Dit herenjack zet de traditie voort met een mix van klassieke Carhartt elementen en technische outdoorprestaties. Het is waterafstotend, winddicht, kan tegen lichte regen en is lekker warm gevoerd. Adviesprijs 149,95.

Super Dux Relaxed Fit Sherpa-Lined Active Jack
Het Super Dux Sherpa Active Jack houdt de wind tegen, weert lichte regen en heeft een sherpa-voering voor extra warmte. Het nylon is lichter en sterker dan het traditionele duck materiaal, waardoor het de nodige duurzaamheid en comfort levert voor de dagen dat je op pad bent. Adviesprijs € 169,95.

De geschiedenis van Super Dux
Super Dux werd in 1930 geïntroduceerd door de zoon van Hamilton Carhartt, Wylie Carhartt. De collectie bevatte een verscheidenheid aan waterafstotende items voor zowel jagers als vissers. Tegenwoordig is de technische uitrusting ideaal voor buitenwerkers en actieve outdoormensen als vissers, hikers en kampeerders.

‘Carhartt ontwikkelt al sinds 1930 outdooruitrusting voor hardwerkende mensen’, aldus Alex Guerrero, Senior Vice President, General Manager, Global Product bij Carhartt. ‘Met onze onlangs bijgewerkte Super Dux-lijn krijgen consumenten een unieke combinatie van stof en functies die veelzijdigheid en functionaliteit voor buiten bieden, maar gebaseerd op de duurzaamheid die ze van ons merk verwachten’.