Verras een vriend of vriendin met een persoonlijk cadeautje

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een jarige vriend of vriendin? Wil je iemand verrassen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Door je cadeaus persoonlijk te maken, zullen deze nog meer gewaardeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt brievenbuspakje, welke je voorziet van een leuke opdruk. Het is niet alleen interessant voor particulieren die hun vrienden een origineel, persoonlijk cadeau willen bieden; ook zakelijke partijen hebben er baat bij. Door consumenten te verrassen met een korte boodschap, een oneliner of een compliment, zal deze het bestelde product nog meer waarderen. Hoe zorg jij dat je een cadeautje persoonlijk maakt? 

Versierde kartonnen doos met opkikkertjes 
In plaats van een vrolijk versierd brievenbuspakje kun je voor een kartonnen doos kiezen, welke je vult met een groot aantal opkikkertjes. Probeer deze opkikkertjes aan te passen naar de ontvanger van je cadeau. Wat kan hij of zij goed gebruiken? Kies je voor een reep chocolade in combinatie met diens favoriete tijdschrift? Geef je wellicht een specifiek type snoepjes cadeau, gecombineerd met een cadeaubon voor het bekijken van een film? Online bestel je eenvoudig kartonnen dozen in het formaat wat past bij de opkikkertjes die jij iemand anders cadeau wilt doen. Plak de kartonnen doos stevig dicht, voorzie deze van een aantal persoonlijke boodschappen en breng deze naar het postkantoor. De ontvanger zal blij verrast zijn met een doos vol met opkikkertjes! Bij zo’n cadeau mag een leuke kaart natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een kaart met een foto van jou en je vriend of vriendin. 

Laat verschillende artikelen bedrukken
Niet alleen is het leuk om de verpakking van je cadeaus te personaliseren; denk ook aan de mogelijkheid om specifieke artikelen te bedrukken. Denk aan een bedrukte muts, welke goed van pas zal komen dit voorjaar. Of denk aan een mooie mok, waarop je een persoonlijke boodschap kunt laten drukken. Op het internet vind je verschillende webshops die dergelijke cadeaus aanbieden. Niet alleen leuk voor iemand die een opkikkertje kan gebruiken; geef het cadeau bij een verjaardag, of wanneer iemand in je omgeving geslaagd is voor een diploma of rijbewijs. 

Persoonlijke cadeaus worden vaak meer gewaardeerd 
Over het algemeen geldt dat mensen een persoonlijk cadeau meer zullen waarderen dan bijvoorbeeld een bos bloemen, een fles wijn of een willekeurig boek. Door een persoonlijk cadeau te geven, toon je aan moeite in iemand anders te hebben gestoken. Je hebt bewust nagedacht over een cadeau! 

Het bericht Verras een vriend of vriendin met een persoonlijk cadeautje verscheen eerst op Beleef.nl.