URB: 100% alcoholvrij met 1000% smaak

URB is de nieuwe alcoholvrije drank met een unieke, onvergelijkbare nieuwe smaak. Een stel urbans op een trendy Amsterdamse appartement met dakterras vond het wel welletjes in hun zoektocht naar een volwassen, luxe drank die zich qua smaak en allure kan meten met de metropool van nu. URB bevat louter natuurlijke ingrediënten, is vegan en heeft een laag suikergehalte. Er zijn drie spannende varianten URB Bubbles met ieder een verrassend eigen karakter. Niet te vergelijken met any other drink.

URB – slang voor urban – geeft dimensie aan de waarden van deze tijd. De smaken zijn organisch en intrigerend. De coole mix van speciale kruiden, vruchten en een vleugje ‘Urban Magic’ is het verrassende resultaat. 100% alcoholvrij met 1000% smaak. Eindelijk kan de niet-alcoholdrinker met goede smaak en oog voor design, zich verheugen op erkenning, zeker met het staaltje perfect passende urban contemporary art van Bram Reijnders.

Karakterdrank zonder excuus
“Het gaat om dat volle mondgevoel”, zegt medebedenker en ondernemer pur sang Roger ter Horst. “Zo van, nu drink ik ook iets op niveau.” URB is de eerste alcoholvrije karakterdrank ter wereld waarbij je de alcohol totaal niet mist en die dan ook echt aanslaat als evenknie van de alcoholische bubbels. Een crispy, luxury drink die korte metten maakt met het verdomhoekje. URB beleef je. URB drink je, puur en stijlvol, met je eigen designflesje uit matching glaswerk – een flûte op chic én met een rietje door de kroonkurk op een trendy dancefeest.

Food-professionals in de high-end horeca zijn – bruut verrast – al in de weer met food pairing. Het karakter, de body en de gelaagdheid maken dat URB perfect past bij een goede gastronomische maaltijd. Ter Horst: “Je kunt er niet omheen, het is een nieuwe categorie, waarbinnen je geniet zonder compromis. De excuusdrank (ik moet nog rijden…) voorbij.”

Ik lust je rauw
Je treft alleen natuurlijke ingrediënten aan in de URB-drinks. Met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100 ml ook hier no excuses. Spannend is dat elke variant, per stad, kenmerkende fruitsoorten en kruiden bevat met een rauw urban randje…