Slaap lekker in deze comfortabele outfits

Wil jij lekker slapen in een comfortabele outfit? Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvol nachthemd voor dames of een kanten babydoll? Wij zochten uit wat de meest comfortabele outfits voor in bed zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek jouw favoriete nachtmode.

Loungewear

Met loungewear kun je heerlijk ontspannen. Je kunt deze kleding niet alleen overdag aantrekken als je lekker wilt relaxen, maar ook ‘s avonds als je gaat slapen. Loungewear bestaat vaak uit een broek en een jasje of shirt en lijkt veel op een joggingpak of pyjama. Echter is de stof hiervan dikker, waardoor je het sneller lekker warm zal krijgen. Ook is loungewear vaak vrij zacht.

Nachthemd

Ook een nachthemd wordt door veel vrouwen in bed gedragen. Deze jurk bedekt zowel je bovenlichaam als het kruis en is in diverse mooie varianten verkrijgbaar. Kies voor een mooi nachthemd in een basic kleur of pak juist uit met een wat meer opvallende kleur.

Babydoll

De babydoll wordt ook wel negligé genoemd en kun je ook als een nachthemd zien. Wel is een babydoll een stuk korter. Deze nachtmode heeft vaak cups in de bovenzijde en deze cups lopen vervolgens tot een kort rokje uit. Het jurkje eindigt net onder het kruis, maar er zijn ook modellen waarbij het jurkje onder de navel eindigt. Je hebt de keuze uit los vallende babydolls of babydolls die wat strakker zitten. De babydoll wordt vaak gedragen met een mooie string eronder. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kanten babydoll of ga voor een exemplaar met satijn.

Pyjama

De pyjama is een kledingstuk dat vaak door zowel vrouwen als mannen gedragen wordt. De pyjama bestaat uit twee delen, waaronder een jasje of shirt en een lange of korte broek. De broek blijft perfect op zijn plaats zitten vanwege het elastiek dat in de bovenkant is aangebracht. Het jasje van de pyjama kun je vaak met knopen sluiten. Vroeger werd de pyjama vaak gedragen zonder dat hier ondergoed onder zat, maar tegenwoordig dragen de meeste mensen hier wel ondergoed onder. Pyjama’s worden tegenwoordig echter minder vaak gedragen, omdat onze woningen en bedden een stuk warmer zijn dan vroeger het geval was. Daarom trekken mensen niet altijd meer een pyjama aan. En toch zijn pyjama’s zeer comfortabel.

Weet jij al voor welke comfortabele outfits jij kiest om in te slapen? Kijk eens online rond om diverse collecties te zien en maak je keuze.

Het bericht Slaap lekker in deze comfortabele outfits verscheen eerst op Beleef.nl.