Oelala! Limited Edition Renault Twingo E-Tech electric Urban Night

Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech electric: de Urban Night. Deze versie onderscheidt zich met zijn radicale look en vervangt de Série Limitée Vibes in de line-up. De levering van deze opvallende limited edition start rond het einde van dit jaar. De prijzen volgen in de aanloop naar de marktintroductie.

De nieuwe Urban Night-uitvoering van de Renault Twingo E-Tech electric is gebaseerd op de uitvoering Intens en voorzien van allerlei opvallende kenmerken. Zo is een specifieke striping ontworpen voor op de C-stijl (‘light-versie’ zonder meerprijs) of voor op het dak en de achterportieren (‘premium pack’).

In beide gevallen is de striping leverbaar in een lichte of donkere kleur, waarmee naar wens een passende of contrasterende combinatie gecreëerd wordt met één van de bechikbare carrosseriekleuren: Blanc Cristal, Blanc Quartz, Gris Lunaire en Noir Etoilé. Behalve aan de striping is de Urban Night aan de buitenzijde ook te herkennen aan de donkerglanzende 16-inch lichtmetalen wielen, witte accenten in de onderste grille en ‘Urban Night X’-markeringen op de buitenspiegelkappen.

Die Urban Night X-markeringen zijn ook binnenin te vinden, zoals op de speciale instaplijsten, op de rugleuning van de zwartstoffen voorstoelen met witte randen en op het hoogglanszwarte deel van het dashboard. Verder zijn bestuurders in de Renault Twingo E-Tech electric Urban Night volledig connected met het Renault EASY LINK multimediasysteem, met onder andere Tom Tom® LIVE navigatie, Apple CarPlayTM en Android AutoTM, inductielader voor smartphones en achteruitrijcamera met ultrasone sensoren.

Het bericht Oelala! Limited Edition Renault Twingo E-Tech electric Urban Night verscheen eerst op Beleef.nl.