Laat je wekken door de geur van versgezette koffie

De geur van versgezette filterkoffie komt je tegemoet zodra je wakker wordt. Die droom komt uit met het nieuwe Enjoy Top Timer filterkoffiezetapparaat van Melitta. Deze heeft een handige timerfunctie waarmee je het tijdstip instelt waarop je koffie klaar moet zijn. Dankzij de gepatenteerde AromaSelector kun je ook nog eens de sterkte van je koffie aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Bij het ontbijt, als oppepper overdag of bij een stukje taart in de namiddag: er zijn heel wat momenten om te genieten van een heerlijk kopje filterkoffie. Om ervoor te zorgen dat je het in de drukte van de dag niet vergeet kun je het voortaan inplannen met de nieuwe Melitta Enjoy Top Timer. Niets staat een perfecte start van de dag nog in de weg.

Vul het koffiezetapparaat met water en koffie en selecteer met de handige timerfunctie het tijdstip waarop de versgezette filterkoffie klaar moet zijn. Dankzij de gepatenteerde AromaSelector zorgt het apparaat op elk moment van de dag voor de smaak die je wilt. Van mild tot sterk: met slechts één draai stel je de gewenste koffiesterkte in. Zo geniet je van een perfect kopje koffie, wanneer je maar wilt.

Geïntegreerde druppelstop
De Melitta Enjoy Top Timer heeft nog heel wat andere functies waarmee je eenvoudig koffie kunt zetten en het koffiezetapparaat kunt reinigen. Zo is de praktische zwenkfilterhouder gemakkelijk te vullen met koffie. Je kunt hem ook uit het koffiezetapparaat nemen en reinigen. De geïntegreerde druppelstop voorkomt dat de koffie op de warmhoudplaat druppelt wanneer je de kan verwijdert.

De Melitta Enjoy Top Timer scoort ook punten met zijn transparante waterreservoir met schaalverdeling, waardoor je precies weet hoeveel water erin moet. Dankzij de automatische uitschakelfunctie wordt de Melitta Enjoy Top Timer na 40 minuten automatisch uitgeschakeld en bespaar je op energieverbruik. De geïntegreerde warmhoudplaat houdt de verse koffie tot wel 40 minuten warm. Het apparaat heeft een modern design met mooie roestvrijstalen accenten.

Informatie
Melitta® Enjoy® Top Timer is verkrijgbaar in de winkel. Consumentenadviesprijs € 65,50. Kijk voor meer informatie op www.melitta.nl.