Kaldi franchisenemer van het Jaar 2023

Op zondag 10 maart 2024 werd Kaldi Haarlem, onder leiding van Martin van Dieden, uitgeroepen tot Kaldi Franchisenemer van het Jaar 2023. Deze prestigieuze erkenning is een blijk van waardering voor de uitzonderlijke prestaties en de toewijding aan de moderne Kaldi stijl, die Kaldi Haarlem tot een voorbeeld binnen het Kaldi netwerk maakt.

Martin van Dieden heeft sinds de opening van Kaldi Haarlem een bloeiende onderneming neergezet. Met een volledige inrichting in de nieuwste Kaldi stijl, dient deze vestiging als een voorbeeld voor zowel klanten als andere franchisenemers.

“Deze erkenning voelt als een grote eer en stimuleert ons om ons best te blijven doen,” zegt Martin van Dieden. “Het is het resultaat van hard werken, passie voor koffie en thee, en een hechte band met onze klanten en de lokale gemeenschap.”

De uitreiking, die plaatsvond tijdens een speciale bijeenkomst, benadrukt de cohesie en ondersteuning binnen het Kaldi netwerk. “Kaldi staat voor samenwerking en wederzijdse ondersteuning,” aldus Hans Tietema, oprichter van Kaldi. “De inzet van Martin en zijn team in Haarlem is daar een perfect voorbeeld van. Hun succes is ons gezamenlijk succes.”

Kaldi Haarlem heeft zich niet alleen onderscheiden door de stijlvolle inrichting maar ook door de constante kwaliteit van service. Deze onderscheiding onderstreept de inzet van Kaldi om een unieke koffie- en theebeleving te bieden, waarbij de franchisenemers een cruciale rol spelen in het succes van het merk.

Over Kaldi
Opgericht in 2000, biedt Kaldi een unieke ervaring aan de enthousiaste thuisbarista en de koffie- en theeliefhebbers in Nederland. Met een focus op kwaliteit, kennis en gastvrijheid, ondersteunt Kaldi zijn franchisenemers in hun streven naar het creëren van een unieke klantbeleving. Kaldi’s voortdurende toewijding aan innovatie en gemeenschapszin blijft de sleutel tot zijn succes.