De lekkerste koffie, met aandacht voor het milieu

De Krups Evidence Eco-Design is speciaal ontworpen om de ecologische impact te beperken. Zo is de volautomatische espressomachine gemaakt van 62%* gerecycled plastic en voor 90% recyclebaar. Het resultaat is een uitstekende machine voor de lekkerste koffiecreaties. 

Met één druk op de knop maak je espresso, ristretto, lungo, latte macchiato en cappuccino van versgemalen bonen. Pure baristakwaliteit. Mocht het ooit nodig zijn dan is de machine eenvoudig te repareren met reserveonderdelen die extra lang beschikbaar zijn. Repareerbaarheid draagt bij aan een circulaire economie. De espressomachine is verpakt in gerecycled karton.

Mooie gebalanceerde body met een volle crema
De zetkwaliteit van de Evidence Eco-Design is formidabel. De espresso heeft een mooie gebalanceerde body met een volle crema bovenop. Dankzij de Quattro Force-technologie van Krups weet de koffie de smaak van verse koffiebonen perfect te extraheren.

Deze technologie haalt met een versneld maalproces en doordacht tamping-systeem alle aroma’s uit de bonen. Het drukt de koffie in de espressomachine stevig en gelijkmatig aan zodat het water langer in contact komt met de koffie voor een optimale smaak.

8 voorgeprogrammeerde koffierecepten
Met de Evidence Eco-Design personaliseer je eenvoudig je eigen voorkeuren. Koffiesterkte, hoeveelheid en temperatuur zijn naar wens in te stellen en je kunt een of twee kopjes espresso tegelijk zetten. Met het one-touch cappuccino systeem kun je zelfs twee cappuccino’s tegelijk zetten, met een perfect melkschuim: stevig, fluwelig, romig en luchtig. Op het gebruiksvriendelijke bedieningsscherm staan al 8 koffierecepten voorgeprogrammeerd. Gemak dient de mens.

De espressomachine heeft een bonenreservoir van 250 gram, wat genoeg is voor dagelijks gebruik. De geïntegreerde geluidarme molen biedt 5 verschillende maalstanden. Hiermee stem je de maling precies af op de gewenste koffie. Een fijne maling is essentieel voor een optimale extractie en een goede crema. Krups Evidence ECO-Design wordt beoordeeld met een 9,2 en is Best Reviewed bij Kieskeurig.

Nog een plus van Krups: dagelijkse automatische reiniging
De espressomachine onderscheidt zich ook als het gaat om reinigingsgemak. Het Krups Autoclean druksysteem zorgt ervoor dat de machine na elk gebruik automatisch wordt gereinigd. Dankzij de gesloten zetgroep is het niet meer nodig om het binnenwerk eruit te halen en handmatig te reinigen. Zo geniet je van minder handmatig onderhoud, minder kans op technische storingen en een langere levensduur van de machine. De Krups Evidence Eco-Design is TÜV Rheinland Hygiënisch gecertificeerd.