Gegarandeerd een gezellige avond met de Raclette, een fondue en steengrill ineen

Je hoeft niet te wachten tot de feestdagen om een avondje gezellig te gourmetten met familie of vrienden. Met de nieuwe Raclette-fondue RG2348 van Severin ben je in een handomdraai startklaar. Naast raclette en gourmet beschikt het apparaat ook over een fonduepan en steengrill. Meer heb je niet nodig voor een avond vol culinaire creativiteit.

Je kunt met maar liefst acht personen tegelijk aan tafel. De grillplaat met vetopvangrand ligt boven de raclette en in het midden vind je de steengrill. Deze is geschikt voor smaakvolle bereidingen van vlees of vis maar natuurlijk ook voor de volgers van een plantaardig dieet, maar je kunt er ook gerechten op warmhouden.

Eenvoudig in gebruik
Raclette en fondue zijn door twee verwarmingselementen afzonderlijk te regelen. Plaats de fonduepan op de bakplaat en vul deze naar keuze met olie, kaas, bouillon of chocolade. Zo maak je snel een Zwitserse kaasfondue of juist zoete chocoladefondue.

Het apparaat heeft een modern roestvrijstalen design en een XXL-snoer van twee meter. De bijbehorende RVS fonduepan reinig je in de vaatwasser. Er worden 8 raclette-pannetjes met antiaanbaklaag meegeleverd die je ook makkelijk kunt schoonmaken.

Informatie
De Severin Raclette-fondue RG2348 is een 3-in-1-combinatie van raclette, fondue en steengrill. Het apparaat is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshops. Het wordt geleverd met 8 pannetjes, 8 fonduevorken en 8 houten spatels. Vermogen 1900 W. Adviesprijs € 84,95. Kijk voor meer informatie op www.severin-international.com/nl.

Het bericht Gegarandeerd een gezellige avond met de Raclette, een fondue en steengrill ineen verscheen eerst op Welke geraniums?.