Een actieve herfst in de bergen met de hele familie

Het Zugspitz Resort in Tirol biedt dit najaar alles wat je als actieve familie maar wenst. De prachtige Alpenherfst geeft je verblijf extra veel kleur. Hier maak je met de hele familie de mooiste wandelingen en fietstochten. Voor kinderen is er een splinternieuw kinderzwemparadijs met vijf avontuurglijbanen, een piratenschip en junglebrug. In de Kids Club kunnen ze pizza’s bakken, schatzoeken en hun eigen T-shirt ontwerpen.

Het Zugspitz Resort in Ehrwald is misschien wel het leukste familiehotel dat je ooit hebt gezien. Ook voor actieve ouders die soms behoefte hebben aan rust is het hotel een weldaad. Heb je behoefte aan een moment voor jezelf dan is er een super-de-luxe Spa die enkel voor volwassenen toegankelijk is. Natuurlijk is er voor gezinnen met kinderen ook een wellness met een familiesauna, familiestoombad en relaxruimte. Informatie: www.zugspitz-resort.at. 

Heerlijke, regionale keuken
In het sfeervolle restaurant geniet je van de traditionele keuken met regionale ingrediënten. Naast hotelkamers kun je ook verblijven in de gezellige appartementen in Tiroler landhuisstijl. Voor de liefhebber is er aangrenzend een super-de-luxe camping. Zugspitz Resort ligt vooraan in Oostenrijk, op zeven uur rijden van de Benelux.

In de winter kun je hier genieten van gezinsvriendelijke skigebieden met 213 geprepareerde pistekilometers, 87 skiliften, snowparks, funslopes, familyparks en nog veel meer. Ook buiten de piste zorgen talrijke wintersportactiviteiten zoals langlaufen of sneeuwschoenwandelen voor een actieve vakantie in de sneeuw. In de zomer kun je wandelen over de vele paden, mountainbiken over meer dan 100 routes en klimmen op 130 klimroutes.

Het bericht Een actieve herfst in de bergen met de hele familie verscheen eerst op Welke geraniums?.