COFFEELAB wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group

Vanaf mei 2022 bundelen COFFEELAB Holding BV en Hanex Hospitality Group BV (HH group) hun krachten. COFFEELAB wordt onderdeel van het merkenportfolio van HH group.

COFFEELAB heeft op dit moment vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Breda. Allemaal met het COFFEELAB DNA, maar in elke stad uniek gevormd naar de stad en de mensen die er wonen. Rob van Herpen, directeur en eigenaar Hanex Hospitality Group, bekend van Hanex Tankstations & Carwashes, lunchroom Kwartiertje en horecaformule The Villy: “COFFEELAB heeft zich ontwikkeld tot een sterk en herkenbaar merk met veel potentie. COFFEELAB onderscheidt zich van de losse koffiebars in de stad door hun aandacht voor hospitality. Bij COFFEELAB gaat het om oprechte wederzijdse betrokkenheid. Met HH group willen we een positieve impact maken in het leven van onze gasten dus dat sluit goed aan.” COFFEELAB en HH group werken al ruim vier jaar succesvol met elkaar samen. De samenwerking is tot stand gekomen toen Hanex het hospitality consultancy bureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dit is uitgegroeid tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy is ontstaan. Van Herpen vierde 1 maart jongstleden de eerste verjaardag van The Villy in Wooncomplex Rhapsody in Amsterdam. Binnenkort opent HH Group nog twee vestigingen van The Villy in Rotterdam en Den Haag.

COFFEELAB oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers hebben COFFEELAB tot een succesvolle formule uitgebouwd. Rob Bongers, heeft met zijn bedrijf Horeca Development al menig succesvolle concepten ontwikkeld op het gebied van gebiedsontwikkeling, gastvrijheid en Food & Beverage. Jeroen Veldkamp was Nederlands Barista kampioen in 2003 en 2004 en is een échte koffie professional en creatief community builder. Jan-Willem is operationeel sterk en heeft al ruim 25 jaar werkervaring bij diverse grote horecaformules. Bij de overname van COFFEELAB blijven de oprichters dan ook nauw betrokken bij de exploitatie. Ook zullen de gasten van COFFEELAB door dezelfde fijne mensen ontvangen worden onder eenzelfde visie. Hanex Hospitality Group en COFFEELAB gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet en zullen zowel COFFEELAB als The Villy samen versterken en naar een hoger niveau tillen.

Het bericht COFFEELAB wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group verscheen eerst op Koffiegek.nl.