Bart Brentjens Challenge mountainbike marathon

Vanaf 19 februari kun je je weer inschrijven voor de Bart Brentjens Challenge. De Bart Brentjens Challenge is dé mountainbike marathon in Limburg als je op zoek bent naar uitdaging, professionele routes, verzorging onderweg en een fantastisch finishfeest. De vier verschillende parcoursen door het Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek staan garant voor een uitdagende en spectaculaire rit. Deze mountainbike ervaring in Limburg wil je niet missen! Schrijf 9 oktober 2022 alvast in je agenda.

Met ieder jaar ongeveer 2000 mountainbikers is de Bart Brentjens Challenge een van de grootste, maar ook meest uitdagende mountainbike toertocht van de Benelux. Daar moet je toch bij zijn? Inschrijvingen voor de Bart Brentjens Challenge openen vanaf 19 februari 2022!

Inschrijven vóór 1 juni: €28,00
Inschrijven vóór 1 september: €29,50
Inschrijven vanaf 1 september: €31,00

Limburg is het mountainbikeparadijs voor thrillseekers, profs en amateurs. Limburg is veel mountainbikeparcoursen rijk en komende editie word je verrast met nieuwe en spectaculaire routes. De routes zijn door Bart Brentjens en zijn team van ervaren Limburgse mountainbikers uitgezet. Speciaal voor de Bart Brentjens Challenge worden door Staatsbosbeheer en (land)eigenaren paden vrijgegeven om te passeren.

Mooi doel voor 2022!
Was je nog op zoek naar een mooi mountainbike doel voor dit jaar, dan is de Bart Brentjens Challenge een mooie. Je hebt nog ruim een half jaar om te trainen. Wil je deelnemen aan deze mountainbike marathon maar heb je nog geen idee hoe je je hierop voorbereid of hoe je hiervoor moet trainen. Kijk dan eens naar een mountainbike clinic of zoek een mountainbike trainer die je de kneepjes hiervan kan bijbrengen.

Het bericht Bart Brentjens Challenge mountainbike marathon verscheen eerst op Ride it!.