Anne&Max Nijmegen opent haar deuren

De negenentwintigste Anne&Max huiskamer is sinds 9 november in Nijmegen te vinden. De vestiging aan de Lange Hezelstraat opende om 08:00 uur haar deuren feestelijk met een bubbeltje, muziek en natuurlijk héél veel lekkere koffie.

Samen met franchise-ondernemers Marcel en Femke Herfkens opent Anne&Max een nieuwe vestiging in de oudste stad van Nederland. Je vindt Anne&Max aan de prachtige Lange Hezelstraat. Een authentiek pand met een grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, terras en binnen genoeg plek om te komen genieten van onze heerlijke taart.

Op de officiële opening op vrijdag 8 december knipt oprichter Wobbe van Zoelen het lintje door. We verwelkomen iedereen dan graag voor een 0.0 bubbel en lekkere Anne&Max hapjes in onze splinternieuwe vestiging. Anne&Max is de huiskamer in jouw stad. We creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Samen met onze franchise-ondernemers willen we ons onderscheiden van de rest door ‘planeetaardig’ te zijn. Onze planeetaardige producten zijn zowel goed voor de planeet als voor jou; eerlijk, veelal bio en gemaakt zonder onnodige toevoegingen. Zo kun jij onbezorgd genieten.

Het bericht Anne&Max Nijmegen opent haar deuren verscheen eerst op Koffiegek.nl.