Voor elke fietser is er een BUFF

Ben je een weg-, gravel- of mountainbiker en heb je behoefte aan zonbescherming, verkoeling en zweetabsorptie onderweg? Dan heeft BUFF® de ideale fietsaccessoires voor jou. De multifunctionele fietssjaals en caps van de nieuwe Bike-collectie zijn ultralicht zodat je niet eens merkt dat je ze draagt. En met de reflecterende details ben je extra goed zichtbaar. 

De Cycle Caps en Headbands zijn speciaal ontworpen om comfortabel onder je helm te dragen. Ze zijn op te vouwen tot een klein pakketje dat je zo in je wielershirt stopt. De caps hebben een zweetband aan de voorzijde om transpiratievocht te absorberen.

UPF 50 zonbescherming
De multifunctionele Coolnet UV® sjaals uit de nieuwe Bike-collectie bieden een verkoelend effect dankzij HeiQ® Cooling Technologie. Polygiene® Odor Control zorgt ervoor dat ze lekker fris blijven. Elke sjaal is gemaakt van 2 gerecyclede plastic flessen, heeft 4-way ultra stretch en is 100% naadloos zodat hij altijd heerlijk zit. BUFF bike accessoires hebben UPF 50 zonbescherming, zijn sneldrogend en optimaal ademend. Fietsexpertise is verweven in elk detail.

BUFF stimuleert de fietssport en sponsort daarom de Ronde van Vlaanderen, het Afrikaanse Cycling Team Amani, Strandrace EPE, MTB-wedstrijd Cape Epic en Mountainbike-prof Hans Becking.

BUFF is B Corp gecertificeerd
BUFF is een B Corp-merk, dat staat voor Benefit Corporation. Gecertificeerde B Corps zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste sociale en ecologische prestatienormen, transparantie en verantwoordelijkheid, waarbij winst en doelgerichtheid in balans zijn. BUFF heeft dat vertaald in zijn duurzaamheidsstrategie Do More Now.  Dit bestaat uit vier belangrijke pijlers: Act More (acties rond duurzame producten en verantwoorde productie), Protect More (bescherming van het milieu), Care More (zorg voor de gemeenschap, de medewerkers en de toeleveringsketen) en Share More.

BUFF accessoires zijn gemaakt van gerecycled materiaal in de eigen fabriek in Barcelona. De productie geschiedt met behulp van groene energie: 30% van de stroomvoorziening komt uit de zonnepanelen op het dak van de fabriek en 70% van een groene energieleverancier.