Vederlicht regenjack voor uitdagende trekkingtochten

De L.I.M-serie van Haglöfs is gebaseerd op het inzicht dat je met minder gewicht gemakkelijker kunt bewegen en meer kunt beleven tijdens je trekkingtochten. Daarom introduceert het Zweedse merk nu het nieuwe L.I.M GTX Jack, gemaakt van GORE-TEX PACLITE Plus. Dit vederlichte 2,5-laags materiaal biedt alle bescherming die je nodig hebt.

Het jack is waterdicht, winddicht en zeer goed ademend. Opgevouwen heeft de jas het formaat van een kleine waterfles, ideaal voor in je rugzak. Het slijtvaste binnenoppervlak van het jack maakt het gemakkelijk om het comfortabel aan te trekken. Het materiaal is erg robuust zodat je zonder problemen een grotere rugzak kunt dragen.

Less is More
Dankzij de ergonomische, technische snit draagt de jas zeer comfortabel. Hij is voorzien van handzakken met ritssluiting, een nauwsluitende capuchon en reflecterende details voor veiligheid. Het Haglöfs L.I.M GTX Jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering. L.I.M betekent Less Is More en staat voor functionele, technische, lichtgewicht trekkinguitrusting met een atletische pasvorm.

Informatie
Het Haglöfs L.I.M GTX Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 250. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Het bericht Vederlicht regenjack voor uitdagende trekkingtochten verscheen eerst op Walk it!.