Train met Mizuno voor de Amsterdam Marathon in oktober

Mizuno is dit jaar voor de 23ste keer hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon, een van de grootste hardloopevenementen van Europa. De marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Je hebt dus volop tijd om een doel te stellen en te gaan trainen. Liefst natuurlijk in het officiële Mizuno Raceshirt van TCS Amsterdam Marathon 2022.

Naast de marathonafstand kun je kiezen voor de halve marathon en de 8 kilometer. Alle afstanden finishen in een magische sfeer in het Olympisch Stadion. Wat je dan beleeft is onbeschrijfelijk.

Zorg dat je de juiste schoenen draagt tijdens de marathon
Welke hardloopschoen kies je voor jouw afstand in Amsterdam? Deze keuze is afhankelijk van vele factoren. Wat voor type loper ben je? Op welke ondergrond loop je het liefst? Welke demping vind je prettig? Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Laat je daarom in de winkel goed adviseren of kijk op www.mizuno.com zodat je de juiste keuze kunt maken.

Want elke run is anders. De wereld is jouw atletiekbaan of je nu rent door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run. 

Informatie
De TCS Amsterdam Marathon vindt dit jaar plaats op 16 oktober. Ga voor informatie naar www.tcsamsterdammarathon.nl

Het bericht Train met Mizuno voor de Amsterdam Marathon in oktober verscheen eerst op Beleef.nl.