Tassimo en Segafredo: Hoe lekker zijn deze echt?

Koffie kan voor enorm veel verschillende doeleinden worden gedronken. Zo drinkt de een omdat die het super lekker vindt en er optimaal van kan genieten, de ander drinkt het weer om tot rust te komen en zichzelf te ontspannen, en de ander drinkt het weer om wat meer energie te krijgen, of allemaal? Kortom, koffie wordt wereldwijd gedronken waarbij veel mensen zich geen leven zonder meer kunnen voorstellen.

Italiaanse koffiepassie

Koffie heb je in enorm veel diverse soorten op de markt. Hierbij is het echt per persoon verschillend welke je lekker vindt. Zo is segafredo een erg populair Italiaans koffiemerk. De volledige naam is Segafredo Zanetti, en is opgericht in 1973 in Bologna. Maar waardoor is dit koffiemerk zo bijzonder geworden? Segafredo staat erom bekend kwalitatieve koffie te verkopen die echt met passie op een zorgvuldige manier is geproduceerd. Hierdoor heeft het een rijke, intense smaak waar elke koffiedrinker gelukkig van wordt. Ook is het assortiment van Segafredo erg breed. Ze hebben namelijk diverse smaken en sterktes koffiebonen. Wanneer je het leuk vindt om diverse smaken uit te proberen is dit dus zeker een aanrader.

Een bron van toost, tassimo

Een ander razend populair koffiemerk is tassimo. Deze werd in 2004 voor het eerst geïntroduceerd in Frankrijk. Na 2010 werd deze ook in andere delen van de wereld zoals Canada, Oostenrijk, Zweden, Nederland, Rusland en ga zo maar door geïntroduceerd. Tassimo is begonnen met een koffiesysteem voor capsules. Nadat dit een enorm succes was hebben ze zichzelf uitgebreid en verkopen momenteel diverse soorten apparaten en verschillende soorten capsules. Tassimo staat bekend om hun consistente smaak die keer op keer overtreft bij de drinker. Het is echt een bron van vertrouwen waar je op kunt rekenen en heerlijk kunt genieten van een bakje koffie. Hoewel het maken van deze koffie erg eenvoudig is door het handige systeem en capsules, blijft de smaak ook nog top. Het is dus zeker een poging waard wanneer je deze nog nooit hebt gedronken.

Waar haal ik deze koffie?

Hebben deze merken je toch wel te pakken en zou je graag een van deze twee, of zelfs beide willen proberen? Dan kan dat natuurlijk erg eenvoudig. Zo kun je tassimo als segafredo in de meeste supermarkten terugvinden. Ook kun je deze tegenwoordig erg eenvoudig online bestellen. Het voordeel hiervan is dat er regelmatig leuke acties zijn waardoor je een hoop geld kunt besparen. Wil je ze nou allebei proberen? In veel gevallen heb je “testers” waardoor je niet een hele zak hoeft te kopen, maar de hoeveelheid voor een aantal kopjes. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je nog zoekende bent naar de koffie die jouw leven gaat veranderen.

Het bericht Tassimo en Segafredo: Hoe lekker zijn deze echt? verscheen eerst op Koffiegek.nl.