Superkop, espresso for life!

Gemaakt om een leven lang mee te gaan. De Superkop is een niet-elektrisch espressoapparaat waar iedere thuisbarista een perfecte espresso mee kan zetten. Met dit apparaat zet je met behulp van vers gemalen koffiebonen en kokend (93gr) water handmatig heerlijke espresso’s.  Eenvoudig in gebruik en zeer robuust. Na een zoektocht van 8 jaar naar de mogelijkheid om zonder elektriciteit de perfecte espresso te zetten is Superkop ontstaan. Een apparaat zoals de Superkop ontwikkelen was geen eenvoudige opgave. Het lastigste was om de benodigde druk van 9 bar te creëren voor de perfecte extractie. Na vele jaren van proberen en testen is het gelukt met de Superkop.

Over Superkop
Het verhaal van Sabine en Geert begon negen jaar geleden, na weer een dure service aan hun espressomachine, besloten ze een manier te vinden om elektriciteit overbodig te maken en een robuust maar eenvoudig te bedienen espressoapparaat te creëren. Na vele jaren van vallen en opstaan ​​hebben ze de oplossing gevonden. Veel testers en de eerste klanten genieten nu al van Superkop.

Verkrijgbaar
De Superkop is leverbaar vanaf eind februari in de kleuren: zwart, wit en rood en wordt geleverd met een stevige houten voet én een ophangsysteem, waardoor deze ook aan de muur te bevestigen is.

Je kunt de Superkop in de Benelux kopen via één van de volgende dealers: https://www.itmonline.nl/superkop.html of via de webshop https://www.superkop.com/shop/

Het bericht Superkop, espresso for life! verscheen eerst op Koffiegek.nl.